Burn Dubstep Series: Hatcha featuring MC Crazy D

Tarihler: 24 Mart 2012 Cumartesi ~ 24 Mart 2012 Cumartesi - Saat: 23:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2012 ~ Mar 24, 2012

Mixmag tarafından tüm zamanların en başarılı DJ’lerinden biri olarak gösterilen dubstep’in duayen ismi Hatcha, 90’ların sonunda başlayan garage sound’unu dubstep ile mükemmel bir şekilde birleştirebilen isimlerden.

Karanlık dub elementlerini 2step ile birleştirerek yeni bir akımın başlangıcını yapan DJ’lerden biri olan Hatcha, setlerini önce Londra’nın korsan radyolarında sonra da bu müziğin mabedi olan Rinse FM ve Kiss 100FM’de yayınlayarak daha geniş kitlelere yayılmayı başardı.

Kimsenin denemeye cesaret edemediği yeni mixler üzerinde çalışarak sürekli kendini geliştiren Hatcha, Dubstep Allstars serileri ve Ten Tons Heavy gibi türün önemli compilation albümlerinin de prodüktörlüğünü üstlendi. Skream, Benga, Digital Mystikz ve Loefah gibi isimlerle beraber anılan Hatcha, bir yandan Crazy D ile Kiss 100Fm’de haftalık programlarını sürdürürken bir yandan da müziğini tüm dünyaya taşıyor.

O gece Hatcha’nın karanlık ama aynı zamanda hipnotik DJ setine eşlik edecek MC Crazy D ise İngiltere’nin dubstep ve underground camiasında en öne çıkan isimlerinden biri olarak gösteriliyor. Skream, Coki ve Benga gibi dubstep’in önemli isimlerine eşlik eden Crazy D o gece de Babylon’da müzikseverleri coşturmaktan geri kalmayacak.

Re-Spectralize

İç titreten derin baslar, aksak ritmler ve karanlık kulüplerle karakterize olmuş Dubstep müziğini ilk keşfettiklerinde yaşadıkları heyecanı, İstanbul'un müstakbel bas bağımlılarıyla paylaşmayı çok isteyen MC Chellyfish (Nada ve Norrda gruplarından tanıdığımız Selen Hünerli, şarkıcı, besteci, sözyazarı) ve Nk6 (Fecr-i Ati, müzikçi) Re-Spectralize adıyla çalmaya başladılar.

Bir iki tenha kulüp gecesinden sonra İstanbul'un bas müziği anlamında geleceğini şekillendirecek olay oldu: İstanbul'un ve tabii ki Türkiye'nin ilk tek bas müzik kulübü olacak olan (an itibariyle olmuş olan) Pixie'nin sahibi Özgür'le tanıştılar. İstanbul'un ilk canlı Dubstep gecesi Pixie'de Re-Spectralize Vol.I adıyla gerçekleşti ve çok başarılı oldu. Türkiye'nin ilk Dubstep ikilisi Re-Spectralize şu sıralar "Base Bass'd" adını verdikleri kulüp gecelerinde tek ortak noktaları bas derinliği olan parçaları alıp baştan yaratarak ortalığı sallamaya devam ediyorlar.

"dancing to the breaks, body to the skies
dancing to the bass, souls to the earth
NK6 on the decks, Chellyfish on the mike.."

Warm Up by Re-Spectralize

Kapı Açılış: 22.00
Konser: 23.30 - Kapı Açılış: 22.00
- Konser: 23.30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT