Burn Energy Drink Presents: HANGAR - Müzik ve Sanat Bir Arada

Tarihler: 30 Mayıs 2009 Cumartesi ~ 30 Mayıs 2009 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: Olimpia Music Hall

Ücret: 18,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Olimpia Gişe

Adres: İstiklal cad. Acara sk. Mısır Apt. No:2 Taksim / Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: www.olimpiamusichall.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2009 ~ May 30, 2009
“Burn Energy Drink Presents” HANGAR MÜZİK VE SANAT BİR ARADA

30 Mayıs 2009 gecesi, Burn Enerji İçeceği’ nin katkılarıyla, Hangar’dan Raif Kurt ve yine Hangar ekibinden; Supper Club, Cova ve Luca’nın DJ’i Doğuş Cabakcor’un House Music performansları ile 1000 kişi muhteşem bir gece yaşayacak. Bu gece Mısır Apartmanı’nın alt katında, Olimpia Event Hall’ ün 1000 kişilik alanında gerçekleşecek. Mika ve Hangar kollarını beraber sıvadıkları bu organizasyon ile muhteşem bir gecede yaza merhaba demeye hazırlanıyor. Hangar ekibinden artistlerin eserleri, fotoğrafları, tasarımları, backstage ve live videoları Visual Art şeklinde ekranlarda gösterilecek. Gösterilecek video ve tasarımlar sadece göze hitap etmekle kalmayacak, geleceğin yapı ve tasarımları hakkında bilgi de verecek.

Burn Enerji İçeceği’ nin sunduğu ve sanat ve müziğin birleşeceği bu gece; genç sanatçı, tasarımcı, yaratıcı, gezici, dinleyici ve görücü herkesin katılımıyla sabahın geç saatlerine kadar sürecek. Supper Club’a Çarşamba akşamları hayat veren Hangar Ekibi, Mısır Apartmanı’na da yaza başlarken sahne ve DJ performanslarıyla hayat vermeye hazırlanıyor. Eğlencenin son noktasını yaşayan ve yaşatan Hangar, İndigo ile iş birliği içinde, hissettiklerini 1000 kişiye sunmak için böyle bir gece düzenliyor. Eğlencenin kaliteye susadığı bu günlerde, müthiş enerjilerini bir araya getiren Hangar ve İndigo, 1000 kişiye baharın son, yazınsa ilk enerjisini yansıtmaya hazırlanıyor.

- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT