Burn Energy Drink:Viken Arman

Tarihler: 26 Kasım 2016 Cumartesi ~ 26 Kasım 2016 Cumartesi 26 Kasım 2016 22:00

Yer: Roxy

Ücret: - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2016 ~ Kas 26, 2016
Viken Arman performansıyla sevenlerine unutulmayacak bir gece yaşatacak.

"Yola, deep house’un ambient’a uzandığı topraklarda dinleyicilerini mistik güçlere emanet etmek için çıkan Viken Arman, underground elektronik müziğin son yıllarda yükselen isimlerinden. Ermeni kökenlerinden gelen etnik bağlarını geçmişindeki klasik müzik ve caz eğitimleriyle birleştirerek karakteristik bir sound elde eden Fransız DJ ve prodüktor, İstanbul’da geçtiğimiz yıllarda katıldığı festivallerden kendisine hayran bırakarak ayrılmış olsa da henüz sahnenin tamamına sahip olamamıştı.

Burn Energy Drinks ana sponsorluğu ve Beat The Night sunumuyla 26 Kasım Cumartesi gecesi ROXY kabininde bu durum değişecek ve Arman, yıldızın kendisi olduğu bu gecede İstanbul için şimdiye kadar ki en özel performansını sergileyecek!

Gecenin açılış ve kapanış setleri ise Murathan Özbek ve Can Balta’dan. 2009’da kurduğu Fransız kolektifi Minimal Trip’in ardından bu sene hayat verdiği plak şirketi Denature Records ile pekçok alternatif müzisyenin de scene’e ilk girişlerine önayak olan bu ilham dolu isim ile dans dolu bir gece için ROXY’de buluşalım!"

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin” eklenmesi gerekmektedir.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinliğin kapı satış fiyatları, on satış fiyatlarından daha yüksek olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT