Burn Hip Hop is Back 2

Tarihler: 23 Eylül 2017 Cumartesi ~ 23 Eylül 2017 Cumartesi 23 Eylül 2017 21:30

Yer: Suda Tur Teknesi

Ücret: Ayakta - 78.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2017 ~ Eyl 23, 2017
Burn Hip Hop is Back 2

Burn Energy Drink’in desteği ve Kadıköy Acil’in organizasyonuyla Suda Tur teknesinde gerçekleşecek olan Burn Hip Hop is Back 2  , Türkçe Rap için tarihi gecelerden biri olmaya aday. Hem breakdance battle’ları hem de Türk rap camiasının en önemli isimlerini bir arada görebileceğiniz gece de Türkçe Rap’in dünyadaki sesi Ceza , Şehrimin Tadı adlı dillerden düşmeyen parçasıyla Ezhel , Kadıköy Acil’in kurucusu Alaturka Mavzer , Sansar Salvo ve daha pek çok isim boğazda bu hip hop dolu geceyi ateşleyecekler !

- Kuruçeşme Trafik Vakfı Otoparkı İskelesi (Sortie yanı)     Yanaşma saati 15.30 – Kalkış saati 16:30- Kadıköy İskelesi    Yanaşma saati 17:00 – Kalkış saati 18:00 - Etkinlik düzeni ayaktadır. - İlk yerli içecek ücretsizdir.- Konser hava şartlarına göre teknenin kapalı salonu ya da açık alanında gerçekleştirilir- Teknenin kapalı yemek salonunda oturma düzeni mevcuttur. (Bu bölüm dinlenmek, yemek yemek isteyen misafirlerimiz içindir ve konser alanını   görmemektedir.)- Barımız ve mutfağımız gece boyunca hizmetinizde olacaktır. - Tekne belirtilen kalkış saatlerinden sonra bekleme yapmayacaktır.- Herhangi bir yiyecek ve içecek ile tekneye giriş yapılamaz.- Profesyonel fotoğraf ve video kamera kullanımı yasaktır.- 18 yaşından küçük misafirler ancak ebeveynleri ile katılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT