Burn Istanbul Rooftop Festival 2017

Tarihler: 16 Eylül 2017 Cumartesi ~ 16 Eylül 2017 Cumartesi 16 Eylül 2017 14:00

Yer: Çeşitli Mekanlar

Ücret: Ayakta - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2017 ~ Eyl 16, 2017

Burn İstanbul Rooftop Festival, birbirinden farklı etkinlikler ile şehirde yazın son demlerini yaşamak isteyen katılımcılarını bekliyor.

Gündüzden geceye uzanacak bu keyifli yolculuk, tek biletle deneyimlenebilecek çok sayıda mekan, iyi müziğin kaliteli temsilcileri, farklı lezzetlerde kokteyl ve gastronomi alternatifleri ve eğlenceli aktiviteler sunarak 2017 yazını tatlı bir esintiyle noktalayacak.

Açık havada İstanbul semalarınında güzel müzikle buluşmanın bu yılki tarihi 16 Eylül Cumartesi; günü ve geceyi kendi notalarıyla renklendirecek isimler ise:

— J. Bernardt:
Belçikalı indie ekip Balthazar’ın beyni Jinte B. Deprez’in solo projesinde büründüğü karakteri ifade eden J. Bernardt, müziğinin vurucu synthpop tınıları ve yumuşacık vokalleriyle öne çıkıyor.

Dinlemeden gelmeyin: J. Bernardt - Wicked Streets

— Just Emma:
Alman ikili Just Emma, elektronik müziğe dair melodik, karanlık, ancak bir o kadar da optimist yorumlarıyla son dönemlerin dikkat çeken isimlerinden. 

Dinlemeden gelmeyin: Just Emma feat. Solemn Eye - Passengers 

— Milo Hafliger:
İsviçre’nin genç yeteneklerinden Milo Hafliger, incelikle işlenmiş etni melodilerden oluşan seçkisiyle öz benliklere ve bilinçsiz duygulara vadettiği yolculuğu, dans ve huzur dolu bir deneyime dönüştürüyor.

Dinlemeden gelmeyin: Milo Hafliger - Kindheitstraum

— Niju:
Wide Awake ekibinin değerli bir üyesi olan Niju, şamanik ritüellere referanslarla geleceğin müziğini yaratma iddiasını birden fazla sanat dalından beslenen, hayal gücü yüksek set ve prodüksiyonlarla destekliyor. 
Dinlemeden gelmeyin: Niju - Shadows In The Air

— İlhan Erşahin (feat. Salih Topuz):
90’ların New York’unda ivmelenen müzikal yolculuğunu 2000’lerin başında kurduğu caz kulübü / plak şirketi Nublu ile taçlandırarak uluslararası arenada pek çok müzisyenin ilhamı, kaşifi ve akıl hocası haline gelen İsveçli Türk İlhan Erşahin; içinde bulunduğu çok sayıda grup ve projeyle neslinin en önemli müzisyenleri arasında yer alıyor.

Dinlemeden gelmeyin: İlhan Erşahin’s Wonderland - Aşk

— DJ Arkın Allen (nam-ı diğer Mercan Dede):
Türkiye’nin en çok global ödül sahibi müzisyenlerinden Mercan Dede (DJ Arkın Allen); gönülden bağlı olduğu, Doğu’ya özgü Sufi geleneğinin müziğini çağdaş tınılarla ustalıkla harmanlayarak eski ile yeniyi, Doğu ile Batı’yı ilahi ritimlerinde bir araya getiriyor.

Dinlemeden gelmeyin: DJ Arkın Allen (Mercan Dede) - Nar-ı Aşk ve lokal sahneden Aksak, Discolog, Evrim de Evrim, Hey Douglas, Orkun Bozdemir, Style-ist gibi isimler önderliğinde 50’den fazla dostlar...

Festival aktiviteleri:
— Kokteyl atölyeleri
— Uçurtma atölyesi
— Gastronomi atölyeleri
— Rooftop yoga
— Vücut boyama
— Dövme alanı
— Maske atölyesi (Mad Mask Atelier)
— Butikler

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Festivale giriş yaş sınırı 18'dir.- Üç dönem bilet satişi gerçekleşecektir. Her dönemin sonunda bilet fiyatlarında artış gerçekleşecektir.- Festival bilekliği ile festival kapsamındaki bütün teraslara giriş sağlanabilmektedir. - Teraslarda oluşabilecek olası yoğunluklarda festival yetkilileri katılımcıları diğer teraslara yönlendirecektir. - Festival ve mekan yetkilileri, uygun görmedikleri katılımcıları bilet iadesi gerçekleştirilerek festivale girişlerine izin verilmeme yetkisini gizli tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT