Burn Presents Diynamic Showcase with Solomun - Stimming

Tarihler: 20 Nisan 2012 Cuma ~ 20 Nisan 2012 Cuma - Saat: 23:30

Yer: İndigo

Ücret: Tam 40.00 TL, Öğrenci 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İndigo

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. Akarsu Sok. No: 1-2-4-5, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67- 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2012 ~ Nis 20, 2012
Burn Presents Diynamic Music Showcase
Solomun
Stimming (Live)
Murat Uncuoğlu
Alican

21 Ocak 'Get Physical Label Night' kapsamında M.A.N.D.Y ve DJ T ile başlayan seriye, Lopazz ve Noir ile devam eden Subfloor ekibinin yeni macerası 'Diynamic Music Showcase' son yılların en büyük iki sanatçısı olan Solomun ve Stimming'i bir araya getiriyor! Gecenin ev sahipleri ise Subfloor ekibinin tescilli Get Physical Music sanatçıları; Murat Uncuoğlu ve Alican.

Solomun

Hamburg şehrinin son dönemde elektronik dans müziğine kazandırdığı bir başka yetenek olan Mladen Solomun, alışılageldik dans müziğini modern bir sarmalla yeniden yorumluyor. Bu eşsiz atılım Buzzin Fly, Freerange, Get Physical, Phil E, Mobilee, Dessous, Compost, Four:Twenty gibi birçok dev plak şirketinin de gözünden kaçmadığı gibi kendi plak şirketi Diynamic Music’i de yüceltir duruma geliyor.

Mladen Solomun’un başını çektiği ‘Diynamic Music’ piyasaya kazandırdığı Stimming, HOSH, Ost & Kjex ve Uner gibi yeteneklerin dışında kendine has kavramsal perspektifi house müziğin derinlerine uyarladığı gibi, techno müziğin de heyecan verici parkurlarında yol almaktan da çekince duymuyor. Kariyerine DJ’lik dışında, radyo programı ve mekan sahipliği gibi zor işleri de ekleyen Solomun’un ünü Almanya dışına çoktan taşmış durumda. Steve Bug, Loco Dice ve Ricardo Villalobos gibi dans müziğinin devlerini mest eden 2009 çıkışlı ‘Dance Baby’ ile prodüktör kimliğini de ortaya koyan Solomun, bu sayede Watergate, Warung Beach Club, Studio80, D-Edge ve Fabric gibi sektörün en hit mekanlarına resident olma şansına sahip oluyor. Birbiriyle zorlukla örtüşen yoğun iş programında, sanatçı kimliğini hafta içleri işadamı kimliğiyle değişen Mladen Solomun, çok yönlü iş anlayışını ilham alınası bir disiplinle sürdürürken, plak şirketi ile de büyük başarılara imza atıyor.

Stimming

Berlin ile öne çıkan Alman elektronik müzik deviniminin, Hamburglu yegane temsilcilerinden biri olan Martin Stimming, hem sofistike hem de ulaşılabilir çizgide yarattığı kendine has sesiyle, genç kuşak prodüktörlerin arasında hızlıca yükselişe geçti. On yaşından bu yana aldığı piyano ve davul eğitimi, hem teori hem de uygulamada, sanatçının önünü açarken kendine has stilinin de temelini oluşturdu. 2006 yılında tanıştığı Solomun ile örtüşen kavramsal house ve techno anlayışları, ikiliyi bugün üst seviyeye taşıdıkları ‘Diynamic Music’ i kurmaya iten yegane unsur olarak belirirken, aynı yılın sonunda kendi soyadı altında stüdyo çalışmalarına koyuldu.2008’e bomba gibi düşen ‘Una Pena’ ile tüm dikkatleri üzerine çeken Stimming, Freerange, Liebedetail, Buzzin’ Fly ve PokerFlat gibi prestijli müzik markalarını peşinden sürüklüyordu!

Kola kutusundan, kahve makinalarına, çocuk oyuncaklarından, İkea pizza bıçaklarına kadar birçok enteresan malzemeyi ses kaynağı olarak kullanabilen Martin Stimming, eşsiz bir bütünsellik ve ritm algoritmasıyla çok özel bir kompozisyon yarattı.. İlk albümü ‘Reflections’ı takip eden ‘Liquorice’ ile beklenenin aksine daha akılcı bir dans müziği ortaya koyan sanatçı, elektronik müziğin tekdüze hale geldiği son yıllarda henüz keşfedilmemiş yerler olduğunun sinyallerini veriyordu. Canlı performans dışında DJ’lik yapmayan Martin Stimming buna rağmen 2010'un en iyi çıkış yapan DJ'i ünvanını kaparken, Berlin’in ünlü Panaroma Bar’ından, Sao Paolo efsanesi D-Edge’e, Londra’nın müzik merkezi Fabric’ten, Paris’in Rex’ine ve birçok dünya başkentinde kitleleri sallıyordu. Martin Stimming bu anlayışıyla Sascha Funke, Claude VonStroke, Marc Romboy ve Stephan Bodzin gibi ünlü prodüktörlerin vazgeçilmez remix sanatçısı haline geldi.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT