Burn presents: Electronica Festival İstanbul

Tarihler: 23 Haziran 2012 Cumartesi ~ 23 Haziran 2012 Cumartesi 23 Haziran Saat: 14:00 - Saat: 14:00

Yer: Parkorman

Ücret: Tam 67.00 TL Öğrenci 52.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com

Adres: Büyükdere Cad. 34398 Maslak Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2012 ~ Haz 23, 2012

3 Sahnede Dans Müziğinin Dünyaca Ünlü Yıldızları ile Yılın En Büyük Partisi!

Markus Schulz, Crookers, Hercules & Love Affair Live, Who Made Who Live, W&W, Kaiserdisco, Yolanda Be Cool, Johnwaynes Feat. Stee Downes Live, The Revenge, Kasper Bjørke, The Discotexas Band Live Feat. Moullinex & Xinobi, Ahmet Şendil, Beegee, Murat Uncuoğlu, U.F.U.K, Low Earth, Alican Yüksel, Ferhat Albayrak, Tan Atalar, İlker Aksungar, Erhan Kesen, Gökçe Özer, Ömür Sarı, Orkun Bozdemir, Altan Balgır, Queto, Hasan Moğol, Doğuş Cihan, Sinan Çatak, Koray T, Aziz Kılıç, Gadi Mitrani, Murat Tokuz, Lisa Kay & Cenk Unis.

FG 93.7 tarafından düzenlenen, Türkiye'nin ilk ve tek dans müziği festivali, Burn Electronica Festival Istanbul 2012 geleceğin müziğini bugüne taşıyor!

2004 yılından bu yana Türkiye’de elektronik müziğin tanınması ve sevilmesinde en büyük rolü oynayan etkinlik olan Electronica Festival Istanbul, her sene olduğu gibi sadece tanınmış sanatçıları hayranlarıyla buluşturmakla kalmayarak geleceğin yıldızlarını da müzikseverlerle buluşturma misyonunu 2012 yılında daha etkili bir şekilde sürdürüyor.

Ocak ayında başlayan ve biletleri tükenerek 2012 yılının en iyi parti serisi olan Electronica Days ile yeni bir kimlik kazanan Electronica markası tüm dünyada yükselen trendlerin en iyi temsilcisi haline geldi. Yeni nesil Electronica kitlesinin ilk büyük buluşması Burn Electronica Festival Istanbul 2012’de gerçekleşecek.

Sıradışı festival kurgusu dahilinde 3 sahneden oluşan festival, 23 Haziran günü öğlen saatlerinden başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek eksiksiz bir festival deneyimini katılımcılara sunuyor.

Burn Electronica Festival Istanbul 2012, Burn ana sponsorluğu, Tuborg Gold’un değerli desteği, Nissan, Puma, Bridgestone, Mentos, Vivident, Ajans Press, Point Hotel’in katkıları ve FG 93.7 farkıyla 23 Haziran tarihinde Parkorman’da.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT