Burn presents FG Soundsystem: Ferhat Albayrak - Roel Salemink

Tarihler: 09 Nisan 2011 Cumartesi ~ 09 Nisan 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: The Hall, İstanbul

Ücret: 25 TL.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve The Hall, İstanbul

Adres: İstiklal Cad. Küçük Bayram Sok. No:7 Taksim İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 87 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2011 ~ Nis 9, 2011

8 senedir aralıksız her hafta FG 93.7’de yayınlanan setleri, Carl Cox başta olmak üzere pek çok önemli DJ’in setlerinde yer alan başarılı prodüksiyonları ve sahibi olduğu Jeton Records plak şirketi ile ülkemizin en önemli Techno temsilcisi olan Ferhat Albayrak, son yıllardaki çıkışıyla artık ülke sınırlarını aşan bir üne sahip.

FG Soundsystem serisinin 9 Nisan Cumartesi gecesi The Hall`da gerçekleşecek ayağında, Ferhat Albayrak ile sahibi olduğu Jeton Records’un güçlü sanatçılarından Roel Salemink, Jeton Records Label Night kapsamında techno müziğin en yeni ve seçkin örneklerini dans müziği severler için çalacaklar.

Ferhat Albayrak:

Profesyonel DJ’lik kariyerine 1996 yılında başlayan Ferhat Albayrak; Carl Cox, Jeff Mills, Tiesto, Paul Van Dyk, Miss Kittin gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşıp, Space Ibıza, Love Parade, Miami WMC, Global Gathering gibi festivallerde ülkemizi başarıyla temsil etmiştir.

2009 yılında kurduğu Jeton Records ile Techno camiasındaki yerini güçlendirirken, labeldan çıkan releaseler Richie Hawtin, Eddie Halliwell, Dubfire, Paul Van Dyk, Roger Sanchez, Marco Bailey, Paco Osuna gibi isimler tarafından desteklenmiştir.

Roel Salemink:

90 ların başında House müzik ile tanışmasıyla başlayan elektronik müzik macerasına Techno ile devam eden ve Darko Esser, Secret Cinema, Bart Skills, Isis ve Marco Bailey gibi isimleri barındıran partiler düzenleyen Roel Salemink, 2008 yılında çıkardığı "Manalive" single ı ile bütün dikkatleri üstüne toplamış ve 8 hafta boyunca Beatport un en çok satanlar listesinde 1 numara olarak kalmıştır. O günden bu yana yaptığı çalışmalar büyük isimler tarafından desteklenmiş olup, bu yıl içerisinde kuracağı Roasted adlı label heyecanla beklenmektedir.

Ferhat Albayrak ve Jeton Records bünyesinde bulunan Roel Salemink; 9 Nisan Cumartesi gecesi The Hall`da...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT