Burn Presents: Kaiserdisco

Tarihler: 08 Ekim 2016 Cumartesi ~ 08 Ekim 2016 Cumartesi 08 Ekim 2016 22:00

Yer: Warehouse@garajistanbul

Ücret: Erken Dönem Avantajlı Fiyatı 34.00TLNormal Dönem Fiyatı 45.00TL Kapı 60.00 TLVip:89.00 TL*Erken dönem biletleri tükenmiştir. - 89.00 TL - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2016 ~ Eki 8, 2016
Burn Presents: Kaiserdisco, Warehouse garajistanbul'da sevenleriyle buluşuyor.

Kaiserdisco

Frederic Berger ve Patrick Buck, ritmin önderliğinde Kaiserdisco adını dünya çapında bir otorite haline getirdiler. Kariyerlerini bir yandan devam ettirirken (Berger Nu Disco’nun bir parçası olarak, Buck başka bir sürü projeyi yürüterek) bir araya getirdikten sonra “aklın yolu” olarak ortaya çıkan ilk albümleri “In No One’s Shadow”, Kaiserdisco manifestosunu ve içinde yatan, dans pistlerini kendi istedikleri gibi sakin, minimal, tribal, etkili ve sürekli bir biçimde yönlendirme yeteneklerini ortaya koydu. Hemen arkadan, neredeyse otomatik bir biçimde çıkan “Meet Me on the Dance Floor”a alışma süresi biraz daha uzun olsa da albüm, beach’ten bolthole’a uzanan belli belirsiz değişikliklerle, gerektiğinde sessiz kararlılığı ve hafif sertliğiyle geceleri asla yabana atılmayan bir klas vadediyordu. Yeni ortaya çıkan bir remix programı hız kazanmaya başlar başlamaz Robyn’in, Nicole Moudaber’in, Extrawelt’in ve Sébastien Léger’nin ritimleri de işin içine katıldı ve Steve Lawler, Booka Shade ve Marc Romboy’un yer aldığı "Retouched’ 12” doğdu.

Drumcode, Suara, Snatch ve Get Physical’ın arka kataloglarına giriş yapmaları, ikilinin kendileri için hep uzun vadeli bir hedef olmuş KD Music’inin zincirleme bir etkiyle çıkış yapması demekti. “Yapımcılığını üstleniyoruz, hoşumuza giderse de yayınlıyoruz” görüşüyle bir yapım şirketi işlettikleri sebebiyle isimlerinden pek ciddiyetle bahsedilmemiş olabilir, ancak bu görüş ikilinin sağlam kalite kontrolünü, yükselişte olan yeteneklere bir giriş yolu sağladıklarını ve Eddie Amador’la Danny Serano’yu saflarına kattıklarını göz önünde bulundurursak risksiz bir ifade gibi gözüküyor.

Bu sene 50 KD Music albümünün çıkışının kutlandığı verimli bir Kaiserdisco çağından sonra, ‘Three Lions’ / ‘Fifth Element’ EP’siyle sert başlayan yeni bebekleri KD Raw, dans pistlerinin kalbine daha da hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Ahmet Şendil
Türkiye’de minimal müziğin öncülerinden olan Ahmet Şendil, uluslararası alanda da minimal techno’da adını duyurmuş bir yapımcıdır. Yayınladığı parçalar Beatport listelerinde satış rekorları kırmış ve DJ setleriyle birçok ülkede sahne almıştır. Uluslararası alandaki adıyla “King of the minimal”, 2015’e kadar FG 93.7’de de radyo programı yapmıştır, şimdi de kendi Bosphorus Underground etiketiyle, hem kendi kayıtlarını, hem de minimal tarzdaki diğer DJ’lerin kayıtlarını dinleyicilere sunmaktadır.

Batur 
Anti-dijital olarak adlandırılabilecek analog kültür hayranlığıyla Batur, yer yer tech-house tınıları taşıyan parçalarıyla FG 93.7’de “FG Sunday Special” radyo programına da ev sahipliği yapmaktadır.


Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Belirtilen saat etkinlik başlama saatidir.- Kapı açılış:22:00- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT