Burn presents... Mark Knight

Tarihler: 23 Nisan 2011 Cumartesi ~ 23 Nisan 2011 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: İndigo

Ücret: 40,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İndigo

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Ap. No:1-2-4-5 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2011 ~ Nis 23, 2011

Son 6 ayda elektronik müzik yıldızlarının çoğunun ömrü boyunca ulaştığı başarıların toplamından daha fazla başarıya tek başına imza atmış bir modern zaman efsanesi... MARK KNIGHT!

Yaptığı sayısız prodüksiyon ve remixler ile dans müzik listelerini alt üst eden, sahibi olduğu Toolroom Records isimli plak şirketiyle de tüm listeleri domine ederek bu kültürün en önemli isimlerinden biri haline gelmiş olan efsane DJ ve prodüktör Mark Knight, Burn ana sponsorluğu ve FG 93.7 farkıyla 23 Nisan günü kariyerinin zirvesindeyken Indigo`da Türkiye`deki hayranlarıyla buluşuyor.

Mark Knight, her cumartesi gecesi FG 93.7’de yayınlanan ve büyük bir dinleyici kitlesine sahip Toolroom Radio Show’u FG Saturday Resident kapsamında hazırlamakta.

Bünyesinde Funkagenda, Wolfgang Gartner, D Ramirez gibi isimleri barından ve sektörün en prestijli plak şirklerinden biri olan Toolroom Records’un kurucusu olan Mark Knight; ‘Man With The Red Face’, ‘Downpipe’, ‘Good Times’, ‘Devil Walking’ gibi prodüksiyonlarıyla dünya çapında muhteşem başarılar elde etmesi yanında, Faithless, Black Eyed Peas ve Underworld gibi isimlerle beraber çok konuşulan işlere imza attı.

Kazandığı sayısız ödülün dışında birde Grammy adaylığı bulunan Mark Knight; Amnesia, Space Ibiza, Ministry Of Sound, Pacha New York gibi en önemli kulüplerin resident DJ’liğini sürdürüyor.

Yayınladığı Toolroom Knights derleme albümleri ile yıllar boyunca zirvedeki yerini koruyan dans müziği albüm serilerinin tümünü devirerek bir kez daha sektördeki tabuları yıktı.

Çağdaş DJ performansları ile dans pistlerini kasıp kavuran Mark Knight, günümüz dans müziğinin dinamiklerini, seyirci ile muhteşem bir uyum içersinde kullanarak, 23 Nisan gecesi Indigo`nun önündeki uzun kuyruğu başarıyla geçip kendisini dinlemeye gelenlere unutamaycakları bir performans sunacak…

www.djmarkknight.com
www.youtube.com/djmarkknight
www.toolroomrecords.com

Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Misafirlerimize rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmemiz için mekan girişinde erkek- kadın oranına dikkat edilecektir ve gerektiğinde bilet iadesi yapılacaktır. Tüm katılımcılarımızın bu konuya özen göstererek etkinliğe katılmalarını önemle rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT