Burn presents: Nicole Moudaber

Tarihler: 28 Ekim 2016 Cuma ~ 28 Ekim 2016 Cuma 28 Ekim 2016 22:00

Yer: Warehouse@garajistanbul

Ücret: Avantajlı Dönem: 55.00 TL Normal Dönem: 66.00 TLKapı: 80.00 TLVip: 132.00 TL*Avantajlı dönem biletleri, tükenmiştir. Vip - 132.00 TL - 66.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2016 ~ Eki 28, 2016
Techno’nun kraliçesi Nicole Moudaber, 28 Ekim Cuma gecesi garajistanbul’un yeni konsepti Warehouse sahnesinde...

Nicole Moudaber

Dans müziği Nicole Moudaber’in hayatını değiştirdi. Şimdiyse Moudaber, karşı konulamaz ritimlerinin ele geçirdiği setleriyle başkalarının hayatlarını değiştiriyor.

New York’taki Tunnel Club’a gittiğinde hayatını müzik odaklı kurmaya karar verdikten sonra Nijerya doğumlu, Lübnan asıllı techno kraliçesi kendini müziğin gücünü yaymaya adadı.

2009 yılında Carl Cox, onun için “değeri en az bilinen DJ” demişti… O günden bu güne Nicole Moudaber’in erkek egemen elektronik müziğin tahtını devralması ise çok uzun sürmedi.

Bir DJ’den çok daha fazlası olan Nicole Moudaber; promoter, plak şirketi kurucusu, radyocu, prodüktör ve neredeyse milyona yaklaşan sosyal medya takipçisiyle yeni nesil elektronik müziğin en kreatif kadın figürü.

Ferhat Albayrak
1996 Eylül ayında Beyoğlu’da “Next” adlı club’te profesyonel kariyerine başlayan, o günden bugüne kadar Türkiye’nin bütün büyük festival ve kulüplerinde performans gösteren Ferhat Albayrak, 2008 yılında kendi prodüksiyonlarını yapmaya başladıktan sonra uluslararası arenada tanınmaya ve dünyanın önde gelen kulüplerinde performans göstermeye başladı. Bunların en önemlisi kuşkusuz “Dünyanın En İyi Kulübü" ödülünü son yıllardır kimseye bırakmayan Space Ibiza’da Carl Cox’un gecelerinde 2 farklı tarihte gösterdiği performanslar oldu.

FG 93.7 Radyodaki programı, her cumartesi akşamı 14 yıldır kesintisiz yayınlanmaktadır.

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Belirtilen saat etkinlik başlama saatidir.- Kapı açılış: 22:00- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT