Burn Presents: Steve Aoki

Burn Presents: Steve Aoki

Tarihler: 13 Şubat 2016 Cumartesi ~ 13 Şubat 2016 Cumartesi 13 Şubat 2016 16:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: 2.İndirimli Dönem FiyatlarıSahne Önü: 149.00 TLNormal 99.00 TLPremium Tribün 99.00 TLTüm biletlerin %96'i Tükenmiştir.  - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2016 ~ Şub 13, 2016
Elektronik müzik dünyasının en iyi şovmeni Steve Aoki İstanbul'a geliyor.

Henüz 19 yaşında bir üniversite öğrencisiyken kurduğu Dim Mak Records ile müzik piyasasına adım atan Steve Aoki, ilk albümünü bir remix albümü olarak 2007'de çıkardı. Müzik kariyeri boyunca will.i.am, Afrojack, LMFAO, Iggy Azalea, Lil Jon, ve Laidback Luke gibi vokaller ve prodüktörlerle çalışan Steve Aoki ayrıca Kid Cudi ve daha bir çok ünlü ismin parçalarına yaptığı remix'lerle de büyük beğeni aldı. Yaptığı müzikle olduğu kadar çılgın sahne şovları ve sürprizleriyle de konuşulan Amerikalı şovmen, dünyanın en iyi DJ'lerinin belirlendiği "DJ Mag Top 100" listesine ilk kez 2011 yılında 42. sıradan giriş yaptı, 2013 yılından bu yana ise listenin ilk 10 basamağındaki yerini hiç kaybetmedi. 

Kendine has tarzı, marjinal kişiliği ve çılgın sahne şovları ile bir fenomen haline gelen Steve Aoki, Beat The Night ve Rapsody Travel & Events'in ortak organizasyonu ile 13 Şubat Cumartesi akşamı İstanbul'un en yeni ve en kaliteli etkinlik merkezi Volkswagen Arena'da Türk hayranlarıyla buluşmaya geliyor.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Her yaştan kişi bilete tabidir.- 16 yaşından küçükler etkinlik alanına ebeveyn refakatinde girebilirler.- Etkinlik kapsamında uygun görülmeyen kişiler bilet iadesi yapılarak etkinlik alanına kabul edilmeyecektir.- Organizatör bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Tüm biletlerde ekstra güvenlik önlemi vardır. - Biletix harici mecralardan alınan biletlerin sorumluluğu tamamen katılımcıya aittir. - Etkinlik giriş kapılarında tüm biletler sistem tarafından elektronik ortamda kontrol edilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT