Busta Rhymes

Tarihler: 07 Mayıs 2009 Perşembe ~ 07 Mayıs 2009 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Riddim

Ücret: 56,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Riddim

Adres: Sıraselviler Caddesi 69 Taksim İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 27 23 - Riddim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2009 ~ May 7, 2009
Gerçek ismi Trevor Tahiem Smith, Jr. olan Busta Rhymes, 12 yaşındayken ailesiyle New York’a taşınınca burada hip-hop kültürüyle tanıştı. Müzik kariyerine C. Brown, Dinco D ve Cut Monitor Milo ile oluşturduğu “Leaders Of the New School” grubuyla başlayan Busta Rhymes, 1991 senesinde bu grupla beraber Virgin Records’dan “A Future Without A Past” albümünü çıkardı. Bu albümün hip-hop çevresince beğenilmesinden sonra Native Tongues Posse grubuyla A Tribe Called Quest’in “Scenario” parçasında birlikte çalışan Leaders Of The New School, 1993 senesinde 2. albümü T.I.M.E.’ı piyasaya sürdü. Kendisine belli bir fan kitlesi oluşturdu ve bu albüm sonrası kendi solo kariyerine yönelme kararı aldı.

1996 senesinde Elektra Records’dan “The Coming” adlı ilk albümünü çıkartan Busta Rhymes, bu albümle Amerika listelerinde 6 numara oldu ve albümden çıkan ilk single “Woo Hah!! Got You All In Check” listelerde 8 numara olmayı başardı. Parça 1997 Grammy’lerine “En iyi Rap Performansı” adaylığına gösterilirken, sanatçı bir sonraki albümünü 1997 senesinde piyasaya sürdü.

1997 yılında çıkan 2. albüm “When Disaster Strikes...” ile Amerika listelerinde 3 numara olan Busta Rhymes, bu albümden çıkarttığı single’lar “Put Your Hands Where My Eyes Could See” ve “Dangerous” ile müzik çevresinden beğeni toplamayı başardı.

2000 senesinde “Shaft” filminde aktörlüğe soyunan Busta Rhymes, aynı senenin sonunda “Anarchy” albümünü piyasaya sürdü. Bu albümle Amerika listelerinde 4 numara oldu ve albümün satışlarından platin plak kazanırken, Elektra Records’la olan anlaşmasını da bu albümle noktaladı. Aftermath Entertainment etiketiyle ve Dr. Dre prodüktörlüğünde 7. albümü “The Big Bang”i piyasaya sürdü. Bu albümle, ilk defa Amerika listelerinde 1 numaraya yükselmeyi başardı. Albümde Missy Elliot, Nas, Rick James, Kellis ve Timbaland ile ortak performanslarda bulunan sanatçı, albümden “Touch It”, “I Love My Chick”, “New York Shit” ve “In The Ghetto” parçalarına video çekti.

Busta Rhymes`ın bir sonraki albümü "B.O.M.B." ismiyle yayımlanacak. Sanatçı bu yeni albümde ünlü prodüktörler Dr. Dre ve Timbaland ile birlikte çalıştı. Bu iki prodüktör dışında Green Lantern, Cool & Dre, Danjahandz ve Nottz da albümün yapımına katkıda bulunan isimler arasında.

Ve şimdi de Amerika listelerinin bir numarası olan Busta Ryhmes 7 Mayıs Perşembe Gecesi RİDDİM`DA...!!!
Hafızalardan silinmeyecek ve bir çok ünlü isminde katılımında bulunacağı bu inanılmaz geceyi kaçırmayın..
www.riddim.com.tr

- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etmek şartı ile etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.
- Organizasyon firması bilet fiyatlarını degistirme hakkına sahiptir.
- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış 22:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT