Büyük Ev Ablukada

Tarihler: 23 Şubat 2011 Çarşamba ~ 23 Şubat 2011 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Babylon

Ücret: 28,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2011 ~ Şub 23, 2011

İstanbul alternatif müzik sahnesinin en gizemli gruplarından Büyük Ev Ablukada Babylon’daki ilk konserini vermeye hazırlanıyor. Birçok klişeyi reddeden, henüz hiç bir albüm yayınlamayan buna rağmen aykırı duruşları ve sağlam müzikleri ve performanslarıyla bir şehir efsanesi şeklinde hayran kitlesi günden güne artan Büyük Ev Ablukada tam kadrosuyla 23 Şubat Çarşamba gecesi için sürprizlerle dolu bir performans için Babylon sahnesinde!

"Alo iyi günler.....Ben Büyük Ev Ablukada`dan arıyorum....dadan evet...ııı şey Babylon`du di mi?.. hah süper.. Biz şimdi bi kaç arkadaş kafamıza göre müzik yapıyoruz... vallahi nası desem böle şey tarzında hmm... kim yav bu çalan tarzında....albüm malesef yok... bi kaç kayıt yaptık internete koyduk...onlar internetteler şimdi... .hı hı evet... ben yine bişey diye demiyorum sakın yanlış anlamayın ama azcık baksanız bulursunuz bizi hemen....biraz havalıyız evet..... daha tam bi ayarını tutturamadık....gelelim çalalım bi bakın... azcık kalabalık geliriz yalnız.....e tamam süper.... Türkçe Türkçe evet.... bazı böle numaralı şarkılarımız var geçişli falan . ama şey de var yani öle ayhh bu çok duygusal şarkı diyeceğiniz şarkı da var....var tabi var böle bangır bangır gitarlı da var...sakinli de var ........komikli var mesela.. şakacı şarkılar dediğimiz.....genelde insanı insana lisanla anlatan nüktedan şarkılar silsilesi.edu.tr.....oldu çokk teşekkür ettim....bişi lazım olursa arayın....olmadı kaçarız."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT