Büyük Ev Ablukada Akustik (Suare)

Büyük Ev Ablukada Akustik (Suare)

Tarihler: 25 Aralık 2021 Cumartesi ~ 25 Aralık 2021 Cumartesi 21:00

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Genel Satış - 143,00 ₺ Öğrenci - 99,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2021 ~ Ara 25, 2021

Yaptığı her şeye kendi yol açmış bir ekipten bahsediyoruz... Pek çok bağımsız müzisyene ilham vererek yol açmış Büyük Ev Ablukada, matine ve suare şeklinde gerçekleştirilecek çok sevilen akustik konserleriyle 25 Aralık akşamı % 100 Studio’da!

Büyük Ev Ablukada, müziğini sabaha kadar dostlarla edilen bir muhabbete, günün ilk ışıklarıyla halıflekse yangelmeyle gelen o rahatlama hissine ve sonra yine dostlarla edilen şen şakrak bir kahvaltıya benzetiyor.

Sadece kendilerine değil, bir dönem müzik yapmış pek çok bağımsız müsiyene yol açan ve oyunu değiştiren Büyük Ev Ablukada, cebinde biriktirdiği şarkıları paylaşmasıyla birlikte bir nevi bu oyuna yeni kuralları koymuş oldular. Artık Büyük Ev Ablukada hakkında bir şeyler yazmak için basmakalıp tanıtım metni şablonlarını, diskografik bilgileri, vesair klişeleri kullanamayız.

Şarkı yazarken, birbirlerine hitap ederken başklarıyla iletişim kurarken yeni bir dil kurmayı başardılar çünkü. Bu dil için büyük bir ailenin kendi arasındaki keyifli jargonu demek de mümkün üstelik. Dahası kendi iletişimlerini kendileri dışındakilerle anlaşmak için de kullanmaları başlı başına yeni bir yol açtı onlara.

Bu yoldan ödün vermemeleri, kendilerini hiçbir yerde anlatmamaları, ama esas olanı da, herkesle kendi aralarında nasıl anlaşıyorlarsa öyle anlaşmayı seçmeleri kitlelerini oluşturdu. Bu dili duyan, anlayan geldi. Şimdilerde herkes “kek gibi kararsız”, herkes “samimiyetsiz ama kel” ve herkes “kuyuya düşmüş it gibi”. Sadece bozdukları evrene dahil olanlar biliyor ki “Biz bu değiliz, bu bizden geriye kalan, kupkuru bir kalabalık”.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT