Buzz Gibi Festival - 2. Gün

Tarihler: 11 Ağustos 2018 Cumartesi ~ 11 Ağustos 2018 Cumartesi 11 Ağustos 2018 12:00

Yer: Kafe Pi Beach Club

Ücret: Ayakta - 75.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2018 ~ Ağu 11, 2018
Çeşme, Ayayorgi koyunda bütün içecek çesitlerini görebileceğiniz buz gibi bir içecek festivaline hazır mısınız ?

"Buz gibi içeceklerimiz ile içecek standlarının olacağı 3 gün sürecek olan buz gibi bir festival siz misafirlerimizi bekliyor olacak.

Festivalin 3 gününde de 3 farklı stage'de toplam 35 farklı DJ performanslarıyla mükemmel festival deneyimine hazır olun!

Kendine özgü tarzı ile kendinizi Buz gibi bir festival’de Çeşme, Ayayorgi koyunun güzelliklerine ve müziğine kaptırıp saatlerce dans edebileceğiniz bir ortam vaad ediyoruz."

Çeşme, Ayayorgi koyunda yer alan KafePi Beach Club 12:00-04:00 arası sizleri kendine has tarzı ile bu özel geceye bekliyor olacak.

1.Gün
Gündüz Line up: Mike Diamondz, Azman Akgül, Okan Evci, Ozan Karataşlı, Doğukan, ElviceGece Line up: Funky C, EfecanBeşkardeş, Suer, BlueMag,Tanerman

2.Gün
Gündüz Line up: Ozan Çolakoğlu, Breathe ShowCase, Edyra, K. Okan Güven, A. Murat Akkus, Emre Turan, Fatih AtaGece Line up: MC Fioti, Sercan Yanbay, Elvice, Ayhan Aygün, Gökhan Ekinci

3.Gün
Gündüz Line up: İlkan Eren, Akman Akgül, Ozan Karataşlı, Okan Evci, Fatih Ata, Suer, Murat Karakuş, Kubilay Aydın, Gökhan Ekinci

Gece Line up
Elvice, Ayhan Akgün, Mayakan

- 18 yaş sınırı vardır. Etkinlik düzeni ayaktadır.- Kombine bilet 3 gün boyunca geçerlidir, festival boyunca biletinizi saklamanızı rica ederiz.- Kapı açılış saati 12:00’dir.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.- Etkinlikte siz katılımcılarımızın rahatı için girişlerde kadın-erkek dengesine dikkat edilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT