Caladdo Teras’ta Mentha Open Air Parti!

Tarihler: 13 Ağustos 2010 Cuma ~ 13 Ağustos 2010 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Caladdo

Ücret: Giriş Ücretsizdir

Adres: Kamer Hatun Mah. Meşrutiyet Cad. No: 34 Galatasaray, Beoğlu (Caladdo Teras, Miapera Hotel) Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 02 45

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2010 ~ Ağu 13, 2010

Yaz akşamlarınızın yeni adresi olan Caladdo Teras, haftanın üç akşamı farklı konseptte gerçekleştireceği partilere ev sahipliği yapıyor.

Yaz akşamlarının yeni adresi Caladdo Teras’ta Mentha Open Air partileri başlıyor. Mentha Open Air partilerinde İstanbul’un önde gelen House ve Disco djleri performans sergileyecek. İlk parti 13 Ağustos Cuma akşamı saat 21:00’de ve kabinde Doctor Disco, İlkay Türk ve Ulaş Özbiçer olacak.

İstanbul demek biraz da Beyoğlu demek! Herkese göre bir alternatif sunan Beyoğlu’nda Büyüleyici Haliç manzarası, özel kokteylleri, leziz yemekleri, haftanın belli günlerinde düzenlenecek aktiviteleri ile şehrin kalbinde keyfin yeni adı artık Caladdo Teras!

İlkay Türk (Mentha)
İlkay, 2005 yazında Blanco Teras’ın açılmasında önemli rol aldı ve aynı zamanda müzik direktörlüğünü üstlendi. Büyük başarıya ulaşan Blanco Teras projesi devam ederken Indigo’nun işletmesi ve müzik direktörlüğünü üstlenen İlkay, 2007 Ekim ayında kendi markası olan Mentha Lounge’u açtı ve 2 sene işletmesini yaptı. 2009 ve 2010 yaz aylarında Mentha Boat adıyla gerçekleştirdiği bot partileri oldukça ilgi gördü ve halen Mentha adı altında çeşitli organizasyonlar gerçekleştiriyor.

Sarp Dakni Aka Doctor Disco
Aslında bir arkeolog. 15 yıldır DJ`lik yapıyor. Le Cool İstanbul`un editörü. Pozitif, Babylon ve !f İstanbul gibi markalar için basın/halkla ilişkiler danışmanlığı yaptı. DJ`lik ve reklam seslendirme işlerini eş zamanlı sürdürüyor. Gerçek bir korku filmi hastası. Evinde korku filmleriyle ilgili geniş bir koleksiyonu var. Boş vakitlerini disco plaklarıyla oynayarak geçiriyor. Doctor Disco adıyla Dinamo 103.8`de her pazar hi-NRG, italo-disco, eurodisco ve space-disco klasiklerini uykudan uyandırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT