Camelphat

Camelphat

Tarihler: 28 Eylül 2017 Perşembe ~ 28 Eylül 2017 Perşembe 01:00

Yer: Noir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2017 ~ Eyl 28, 2017

Kuruçeşme’de kaliteli müziğin ve eğlencenin adresi Noir Istanbul, 28 Eylül Perşembe akşamı şehre dönüşünü house müziğin son sansasyonlarından Britanyalı ikili CamelPhat ile kutluyor.

CamelPhat Türkiye'de ilk defa Noir İstanbul'da performans sergileyecek !

2017 yazında Elderbrook eşliğinde yayınladıkları, bir çok önemli müzik listelerinde birinci sırada yer alan ve hala listelerdeki yerini koruyan Cola ile büyük yankı uyandıran CamelPhat, Noir İstanbul'un sezon açılışını kaliteli müzik ile taçlandırarak Türkiye'de ilk defa performans sergileyecek.

7 yıllık prodüksiyon ve daha da eskilere dayanan DJ’lik kariyerlerinin zirvesine bu yaz Beatport başta olmak üzere prestijli dans müzik listelerinde birinciliği haftalarca kimseye kaptırmayan Cola ile ulaşan Camelphat, 28 Eylül Perşembe gecesi 01.00 itibariyle müzikseverlere zamansız bir house müzik seçkisi sunacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT