Can Çakmur Piyano Resitali

Can Çakmur Piyano Resitali

Tarihler: 10 Eylül 2021 Cuma ~ 10 Eylül 2021 Cuma 10 Eylül 2021 21:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras

Ücret: 1. Kategori - 264.00 TL (2 kişilik koltuklar tükendi)2. Kategori - 209.00 TL (2 kişilik koltuklar tükendi)3. Kategori - 154.00 TL (2 kişilik koltuklar tükendi)4. Kategori (Öğrenci) - 88.00 TL (Tükendi) - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: (0212) 277 22 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2021 ~ Eyl 10, 2021
***Konser meteorolojiden gelen fırtına uyarısı sebebiyle kapalı mekana alınmıştır. Konser saat 21:30’da Le Meridien Hotel Etiler’in salonunda yapılacaktır. Kapılar 20:00’da açılacaktır.

Can Çakmur Piyano Resitali 10 Eylül'de Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras'ta.


Festivalimize, dünyaca bilinen Can Çakmur’un piyano resitaliyle 10 Eylül’de güçlü bir kapanış yapıyoruz. 2018 yılında Hamamatsu Uluslararası Piyano Yarışması ve 2017 yılında Uluslararası İskoç Piyano yarışması birincisi olan piyanist, kariyerini çok genç yaştan itibaren elde ettiği başarılarla süslemiştir. Dünyanın ve Türkiye’nin pek çok yerinde, önemli şeflerle ve orkestralarla solist olarak konserler veren Çakmur, özel bir programla bizlerle olacak.


Konser Programı


Schubert Piyano Sonatı D 959 La Majör

***Ara***

R. Schumann Kreisleriana Op. 16

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir.- Belirtilen saat konser başlangıç saatidir. Kapı açılış saati 19:30'dur.- Etkinlik girişinde Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden, HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Etkinliğe katılacak misafirlerin, mekâna gelmeden önce, HES kodu alması gerekmektedir. Hayat Eve Sığar uygulaması “HES Kodu sorgula” bölümünden ‘’riskli değildir’’ sonucu çıktığı durumda etkinliğe giriş yapılabilinir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir.- Katılımcılar/izleyiciler bileti üzerinde yazan koltuk numarasına oturmak zorundadır.  Bu kurala uymayan ve yer değişikliğinde ısrar eden katılımcılar etkinlik alanı dışına alınacaktır.- Etkinlik alanı düzenli olarak dezenfekte edilmektedir.- 7 yaş sınırı vardır, 7 yaş üstü bilete tabidir.- Otopark hizmeti verilmemektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT