Can Kazaz + Grup Ses

Can Kazaz + Grup Ses

Tarihler: 13 Nisan 2018 Cuma ~ 13 Nisan 2018 Cuma 22:00

Yer: Roxy

Ücret: Tam Bilet: 30 TL, Öğrenci Bileti: 20 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2018 ~ Nis 13, 2018

Can Kazaz
Bağımsız olarak çıkardığı iki uzunçalar albüm, iki kısaçalar albüm, iki de tekliyi Türkiye'nin en önemli mekanları ve festivallerinde icra ettikten sonra Can Kazaz, kendi jenerasyonunun en dikkat çeken şarkıcı/şarkı yazarlarından biri olduğunu ispatladı. Kırsaldan kente, aydınlıktan karanlığa, derinlikli duyguları çok çeşitli armosferlerde samimiyetle bizlere aktardı. Çoğunlukla akustik enstrümanların eşlik ettiği yumuşak sesi ve kendine has düzenleme teknikleriyle ön plana çıkan Can Kazaz, kendi müziğini 'alternatif pop' olarak tanımlasa da; müziğinde halk müziği, Türk Sanat Müziği, funk, rock ve hatta avant-garde müzik türlerinden izlere rastlamak mümkün.

Grup Ses
90’ların sonunda plak toplamaya ve değişik türlerde elektronik müzik üretmeye başlayan Grup Ses’in 2001’den bugüne kadar plak ve CD formatında farklı isimler altında yayınladığı parçaları bulunuyor. Hollanda, Belçika, İtalya ve Polonya’da farklı isimlerle performanslar gerçekleştiren Grup Ses, Türkiye’de 60′lar ve 70’lerde yayınlanan Funk ağırlıklı parçaları yeniden editleyerek Hip-Hop ritimleriyle birleştiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT