Can Oflaz

Tarihler: 22 Aralık 2011 Perşembe ~ 22 Aralık 2011 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Mayotte

Ücret: 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mayotte

Adres: İstiklal Cad. No:65 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 24 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2011 ~ Ara 22, 2011

Can Oflaz küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe büyüdü. Müziğe ilgi duyduğu ilk andan itibaren sürekli üretmek adına çalışmalar gerçekleştiren Can Oflaz, farklı bir boyutta eşsiz bir müzik üretmeyi de hedef edinerek yola çıktı. Müziği sürekli gelişen teknoloji gibi gören Can Oflaz, her müzisyenin daima kendisini yenilemesi gerektiği bilinci ile müzik hayatını sürdürmektedir.

Can Oflaz, kendi solo projesi üzerinde gerçekleştirdiği çalışmalar dışında, kendi projesine destek veren Fikret Erenyol ve Saper Şahbaz’ın yer aldığı bir başka proje olan, modern jazz/new music tarzındaki Elsewhere Duo grubu ile de sahne almaktadır. Aynı zamanda ‘Ladies and Gentlemen Istanbul‘ korosu ile de sahne almakta olan Can Oflaz, Sezen Aksu ile Harbiye Açıkhava Konserlerinde bu koro ile birlikte sahne almıştır.

İstanbul Bilgi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi olan Can Oflaz üniversite eğitiminin yanı sıra, Randy Esen’den müzik eğitimi almaktadır. Projenin diğer iki ismi Saper Şahbaz ve Fikret Erenyol ise Caz ve Klasik müziğin önemli bestekarlarından Aydın Esen’in öğrencileridir.

“Gerçek müzik size göre nedir? Can Oflaz’a göre müziği yaşamaktır.” My Sex/Love Sounds adını verdiği konserlerine hızla devam eden Can Oflaz, bu konsept ile tüm müzik dinleyicilerini gerçek müziği yaşamaya davet ediyor.

Can Oflaz - Solist/Gitar
Fikret Erenyol - Gitar
Saper Sahbaz - Klavye
Kunter Kınacı - Bas Gitar
Deniz Balkanlı - Vokal
Canberk Kargı - Davul

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT