Can Oflaz

Tarihler: 25 Aralık 2015 Cuma ~ 25 Aralık 2015 Cuma 25 Aralık 2015 23:59

Yer: B1 Live Performance

Ücret: - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Köyiçi Caddesi, Mıstık Pasajı. D:75 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2015 ~ Ara 25, 2015

Sosyal medyada adını "Somebody That I Used To Know" ve "Thrift Shop" coverları ile duyuran Can Oflaz, 25 Aralık'ta B1 Live Performance'ta sahne alıyor!

Can Oflaz; 2011-2013 yılları arasında Bilgi Üniversitesi'nde müzik eğitimi aldı. 2013-2014 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi'nde Caz Vokal bölümünde Sibel Köse, Baki Duyarlar gibi çok değerli hocalardan eğitim gördü ve üniversite eğitiminin yanı sıra, Randy Esen ile caz vokal teknikleri, Emre Tankal ile Armoni/Caz Gitar, Melek Yalçın ile Şan Teknikleri ve Güç Başar Gülle ile de Armoni/Teori üzerine çalışmalar yapıyor. 

2012 yılı sonunda gerçekleştirdiği "Somebody That I Used To Know" coverı; 2013 yılında Karnaval Radyo’nun "B!P Akustik" programında gerçekleştirdiği "Thrift Shop" coverı ve 2015 yılında gerçekleştirdiği "Sing" coverı ile sosyal medya üzerinde ilgi görüp çeşitli üniversite ve mekanlardan konser için aldığı tekliflerle sahne çalışmalarını sürdüren Can Oflaz, kendi solo projesi için gerçekleştirdiği çalışmalar dışında, "Ladies and Gentlemen Istanbul" korosu ile de 2011-2013 yılları arasında aktif olarak sahne aldı. 2011 yazında Sezen Aksu ile Harbiye Açıkhava Konserleri'nde koro ile birlikte sanatçıya eşlik edilen 6 konserde yer aldı. Aynı zamanda oyunculuk yapan Can Oflaz; bugüne kadar Vodafone, Avea, Azercell ve Nutymax reklamlarında rol aldı.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT