Can Ozan

Tarihler: 03 Mayıs 2022 Salı ~ 03 Mayıs 2022 Salı 03 Mayıs 2022 21:00

Yer: Dorock XL Kadıköy

Ücret: - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2022 ~ May 3, 2022

Son zamanların yükselen genç kuşak isimlerinden Can Ozan sizlerle..

2017 yılında Deniz Tekin’le yaptığı Transatlantik şarkısıyla Spotifyda ufaktan bir dinleyici kitlesi kazanmaya başladı. 2018 yılında yayınladığı ‘Dolunay’ albümü ile müzik kariyeri gitgide ciddileşti. 2017 yılından bu yana Zeynep Bastık, Sufle, Sedef Sebüktekin, Nova Norda, Damla Eker, Dolu Kadehi Ters Tut, Dilan Balkay, Batu Akdeniz, Melis Yelman, Beyza Doğuç, Senceylik, Yigit Seferoglu, Ne Jupiter, Ufuk Kevser ve Umut Döven gibi isimlerle ortak projelerde bulundu.Akustik folk ezgilerinden avrupai elektronik tınılara, herhangi bir müzik türüne kök salmayı reddeden sanatçı, bugüne kadar 100’den fazla şarkı yayınladı.Can Ozan’ın her biri kendi hikayesini içinde barındıran şarkılarına eşlik etmek için yerini şimdiden al.


- Etkinlik gününe kadar bilet iadesi yapılabilir.- Etkinlik salonunda kadın- erkek eşitliğine dikkat edilecektir. Organizasyonu yapan firma gerekli gördüğü durumda bilet iadesi yapmaksızın konser alanına almama hakkına sahiptir.- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı giremez.- Kapı açılış saati 20:00, etkinlik başlama saati 21:00’dır.- Belirtilen saat etkinlik başlama saatidir.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan numarasız düzen ile etkinlik gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT