Çarşamba Geceleri Minyon’da Bir Başka!

Tarihler: 26 Ocak 2011 Çarşamba ~ 26 Ocak 2011 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Minyon

Nereden Alınır: www.wminyon.com

Adres: Süleyman Seba Cad. No:24 Akaretler Sıraevler Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 381 21 21

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2011 ~ Oca 26, 2011

W Lounge’un eşsiz Çarşamba partileri artık Minyon’a taşındı! Bu sezon Çarşamba partileri Minyon’da çok konuşulacak… Ünlü DJ Doğu Çivicik ile birbirinden farklı konsept partiler artık her Çarşamba Minyon’da!

İstanbul’un yeni yaşam merkezi Akaretler Sıraevler’e yeni bir renk, heyecan ve dinamizm katan, küçük alanlara büyük eğlenceleri sığdıran Minyon, her Çarşamba gerçekleştirdiği “Whipped Up Wednesdays” konsept partileriyle sizi hayatın günlük rutininden sıyrılmaya, rahatlamaya, eğlenmeye, sosyalleşmeye ve hayattan keyif almaya davet ediyor!

“Whipped Up Wednesdays” partilerini her hafta başka bir konseptle, fark yaratarak müdavimlerinin beğenisine sunan Minyon, Müzik Direktörü ve DJ Doğu Çivicik’in chillout, lounge, jazzy house ve electronic tarzı müziklerini eğlenceli tarzı ile birleştirerek eğlence severlere her Çarşamba unutulmaz geceler yaşatıyor. Şimdiden İstanbul’un en keyifli kaçış noktası olan Minyon’da Çarşamba geceleri saat 22:00’de başlayan müzik gecenin ilerleyen saatlerinde hızlanırken, kokteyller başta olmak üzere hepsi birbirinden özel içeceklerle uzanan eğlence saat 03:00’e kadar müziğin ritminde hayat buluyor!

Yeniliklerine her geçen gün bir yenisini ekleyen Minyon, DJ Doğu Çivicik eşliğinde Çarşamba akşamları gerçekleşen müthiş “Whipped Up Wednesdays” konsept partileri ile sizleri bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT