Casiotone For The Painfully Alone: City Star Nights by Converse

Tarihler: 16 Aralık 2009 Çarşamba ~ 16 Aralık 2009 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Indigo

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Indigo Gişe

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Apt. No:1-2-4-5 İstanbul Taksim İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2009 ~ Ara 16, 2009
Casiotone For The Painfully Alone: City Star Nights by Converse
Bant Dergisi`nin Converse sponsorluğunda sunduğu City Star Nights by Converse konser serisi Aralık`ta taze müziğin farklı kollarındaki temsilcilerinden iki ismi İstanbul sahnesine taşıyor. Lo-fi elektronikleriyle melankoli bağımlılığı yaratan Casiotone For The Painfully Alone ve İsveçli davul-vokal ikilisi Wildbirds & Peacedrums, 16 Aralık akşamı Indigo sahnesini ele geçiriyor.

Casiotone For The Painfully Alone
Chicago`lu Owen Ashworth`ün tek kişilik dev grubu Casiotone For The Painfully Alone, 1997 yılından beri tadından yenmez pop şarkıları icra ediyor. Ashworth`ün müziği karşı koyulamaz gücünü, çeşitli klavyeler, davul makinaları ve diğer elektronik ekipmanlarla şekillendirdiği parçalarının üzerine oturttuğu vokallerindeki Magnetic Fields-vari ironiden alıyor. İlk kayıtlarında ağırlıklı olarak elektronik ekipmanlardan faydalanan Casiotone For The Painfully Alone, ilerleyen albümlerinde analog enstrümanlardan daha sık faydalanmaya başlayarak müziğini daha ileri bir seviyeye taşımıştı. 2009 tarihli son albümü “Vs. Children” ise Casiotone For The Painfully Alone`un güçlü melodileri ve yeni hikâyeleriyle, cazibesi yüksek bir dizi “hit” ortaya koymayı başardı. Casiotone For The Painfully Alone, 19 Aralık akşamı Indigo`da insanın kendi başında kaldığı zamanlardaki içselleştirme güdüsünü besleyen, samimi ve tatlı bir melankoliyle desteklenen müziklerden hoşlananlar için kaçırılmaması gereken bir performans sunmaya hazırlanıyor.

www.myspace.com/cftpa

Wildbirds & Peacedrums
19 Aralık akşamı, Casiotone For The Painfully Alone`dan hemen önce ise, İsveç`in son zamanlarda çıkardığı en orijinal müziklerden birinin altına imzasını atmış olan Wildbirds & Peacedrums sahne alıyor. Wildbirds & Peacedrums, aynı zamanda evli bir çift olan Mariam Wallentin ve Andreas Werliin`in kurguladığı bir vokal ve ritim ikilisi. Müzikte Mariam`ın teatral vokal yeteneğiyle anlattığı hikayelere çoğunlukla eşlik eden tek şey Andreas`ın kendinden geçmiş davulları ve onların yanı sıra netice alabildiği her şeye vurarak çıkardığı sesler. Başka bir şeye ihtiyaçları olmadığı da aşikar. Kimileri onları free blues olarak tanımlıyor, kimileri ise alternatif pop... Kimileri deneyselcilikleriyle Björk`ün yaptıkları arasında sağlam bir bağ olduğuna inanmış, punk grubu olduklarını düşünenlerin sayısı ise oldukça fazla. Mütevazı bir tavırla 2007`de kaydettikleri “Heartcore” adlı ilk albümlerinin ardından geçtiğimiz yıl tamamladıkları “The Snake” ile ise onlar çoktan küçük mahallelerini terk etmiş, okyanuslar aşarak çok sayıda insanın gözünü kamaştırmayı başarmış. 19 Aralık akşamı Casiotone For The Painfully Alone`dan hemen önce, Wildbirds & Peacedrums tokmaklarıyla mekânı inletiyor olacak, sakın geç kalmayın.

www.myspace.com/wildbirdsandpeacedrums www.bant.tv www.converse.com.tr

18 yaş sınırı vardır. - Belirtilen saatler kapı açılış saatidir. - Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. www.myspace.com/thefieryfurnaces www.thefieryfurnaces.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT