Cassy (Cocoon, Perlon)

Tarihler: 25 Nisan 2009 Cumartesi ~ 25 Nisan 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo Gişe

Nereden Alınır: 25 YTL - Öğrenci 15 YTL

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2009 ~ Nis 25, 2009
25 Nisan 2009, Cumartesi
CASSY (Cocoon, Perlon)
ALİ KURU

Tutkulu ve huzurlu, bir o kadar da gizemli... Benzersiz müzikal anlayışını farklı ülkelerin kaynaklarından esinlenerek oluşturan Cassy, dans müzik severleri tam anlamıyla cezbetmek üzere 25 Nisan’da Indigo sahnesinde! Gecenin ev sahipliğini ise başarılı parçaları ve DJ setleriyle Avrupa müzik sahnesinde kendine yer edinen Ali Kuru yapıyor.

Karayip’li baba ve Avusturya’lı annenin çocuğu olarak İngiltere’de doğan Cassy (Catherine Britton), çocukluğunu Avusturya’da geçirirken yüksek kalitede eklektik elektronik müziğe maruz kaldı ve bu onun DJ ve prodüktörlük kariyerinin temelini oluşturdu. Yeniden İngiltere’ye taşındıktan sonra oyun ve gösterilerde şarkı söyleyerek müzik hayatına başladı.

2003 yılında Berlin’e taşınarak house ve minimal müzik sahnesinde kendisine yer açmaya başladı. Bir çok başarılı çalışmanın ardından ünlü Panaromabar’da resident oldu ve Panaromabar’ın ilk miks albümüne imza atma şerefine erişti. Kısa zaman içinde Steve Bug, Ricardo Villalobos, Luciano, Dave the Hustler, Mathew Jonson ve Swayzak gibi isimlerle birlikte çalıştı; prodüksiyon ve remiksleri M_nus, Playhouse, Get Physical, Perlon, Dessous ve Mental Groove gibi şirketlerden yayınlandı. Ayrıca Cassy isimli kendi label’ını kurarak kendi parçalarını yayınlamaya başladı.

Her ne kadar Dj ve prodüktör olarak büyük başarılar elde etse de, bu başarılar tek başına Cassy’nin sanatçılığının derinliğini yeteri kadar açığa çıkartmıyor. Müziğini çalarken sürekli olarak dinleyicilerinin tepkilerini gözlemleyerek onları hem mistik bir yolculuğa çıkartıyor, hem de huzurlu ışıltısıyla benzersiz deneyimler yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT