Cat Power

Tarihler: 09 Şubat 2012 Perşembe ~ 09 Şubat 2012 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: garajistanbul

Ücret: - 55.00 TL, - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çagri Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satis Noktalari, www.biletix.com

Adres: Tomtom Mah. Kaymakam Reşat Bey Sokak 11 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2012 ~ Şub 9, 2012

Cat Power, Avea Escape to Music Kapsamında İstanbul’a Geliyor!

Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Cat Power; 9 Şubat’ta Garaj İstanbul’da vereceği konser ile müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak! Oyunculuk ve modelliğinin yanı sıra sesi ile eleştirmenlerden tam not alan Charlyn Marie Marshall nam-ı diğer Cat Power, soul yüklü vokalleri ve minimalist gitar çalışıyla İstanbulluları büyüleyecek

Türkiye'nin ve dünyanın en seçkin sanatçılarını, müzikseverlerle buluşturmaya devam eden Avea; Escape to Music konserleri kapsamında soul ve indie müziğin en önemli isimlerinden Cat Power’ı Türkiye’ye getiriyor

Avea Escape To Music Konserleri kapsamında; 9 Şubat Perşembe günü Garaj İstanbul; güzeliğinin yanı sıra sesiyle de eleştirmenlerden tam not alan Cat Power’ı ağırlayarak muhteşem bir konsere ev sahipliği yapacak.

20 yıllık müzik kariyeri boyunca Nick Cave, Patti Smith, Bob Dylan gibi bir çok ünlü sanatçı ile aynı sahneyi paylaşan Cat Power, ayrıca Yoko Ono ve Faithless ve son olarak Eddie Vedder’in son albümlerinde de konuk sanatçı olarak büyük beğeni topladı.

Marc Jacobs ve Nicolas Ghesquière gibi tasarımcıların ilham perisi olan, bir dönem New York Magazine de modellik yapan ünlü sanatçı, Ekim 2006’da da Chanel’ın çıkardığı mücevher koleksiyonunun sözcülüğünü yaptı.

Sempatik tavırları ve sahnede sergilediği muhteşem performansı ile dikkat çeken Marshall, İstanbullu hayranlarına Avea ile inanılmaz bir gece yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT