Catwork

Tarihler: 23 Mart 2013 Cumartesi ~ 23 Mart 2013 Cumartesi Saat: 22:00

Yer: Dali Club, İstanbul

Ücret: 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2013 ~ Mar 23, 2013

Türkiye'de son zamanlar da yaptığı çalışmalar'la ismin'den sık söz ettiren;Avrupa'da bir çok sanatçı ve ekibin dikkatini çeken Catwork remix engineers Baran AKIN ve Burak KESKIN tarafından kurulmuş elektronik müzik aranjeleri üzerine çalışmalar yapan,kendi Studyoları'na sahip ve kendisine özgü sahne konsepti ile bir çok konser ve organizasyon da sahne alan bir oluşumdur.

Müzikal kaliteyi kaybetmeden ve elektronik müzik kurallarıyla ilerleme konusunda bir çok teknik geliştiren ve bu teknikler üzerine yoğun çalışmalar yapan ekip bir çok albümün remix bölümün de tercih edilen isim olmaktadır.

Yapım firmaları,radyolar,clubler ve sanatçıların kişisel taleplerine göre elektronik aranjeler hazırlayan Catwork Remix Engneers aynı zamanda kendi parçaları ve remixlerinide üretiyor.Avrupa'da bir çok ünlü isim ve productor ile de çalışan ekip emin adımlarla kaliteli müzik üretmek için çalışmaktadır.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT