Çay Saatinde Caz:İlham Gencer

Çay Saatinde Caz:İlham Gencer

Tarihler: 13 Ekim 2016 Perşembe ~ 13 Ekim 2016 Perşembe

Yer: Pera Palace Hotel Jumeirah

Ücret: 80 TL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2016 ~ Eki 13, 2016

Türk cazının önemli değerlerinden İlham Gencer, Pera Palace Hotel Jumeirah’ta gerçekleşecek çay saati etkinliğine piyanosuyla eşlik ediyor. Yaşamı boyunca formal müzik eğitimi almadığı için nota okumayı bilmediğini, doğaçlama çalıp söylediğini belirten Gencer, doğuştan gelen yeteneği ile eğitime başladığı yıl ilk bestesini yazdı. 40’lı yıllarda piyano, klarnet ve vokalden oluşan triosu ile dönemin ilk yerli caz grubunu kuran sanatçı, İstanbul Radyosu'nda 1949’dan 1963’e kadar program yaptı. Türkçe sözlü pop müziğini başlatan isim olarak da tanınan Gencer, Berkant, Ajda Pekkan, Cem Karaca, Füsun Önal, Emel Sayın gibi önemli isimlerin müzik dünyasından tanınmasını sağladı. Gencer, 60. sanat yılında "Bir Yaşayan Çınar" adında caz albümünü yayınlandı.

Pera Palace’ın büyülü ortamında, çay ve çok özel lezzetlerin eşlik edeceği bu buluşma için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

Rezervasyon için (0212) 377 40 00’ı arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT