Céline Frisch İle Klavsen Resitali

Tarihler: 11 Şubat 2010 Perşembe ~ 11 Şubat 2010 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Notre Dame de Sion Lisesi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Notre Dame de Sion Lisesi

Adres: Notre Dame de Sion Lisesi Cumhuriyet Cad. 127 Harbiye Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 219 16 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2010 ~ Şub 11, 2010

1974 Marsilya doğumlu olan Céline Frisch, 2002 yılındaki Victoires de la Musique classique’de aday gösterilen ilk klavsen sanatçısıdır. Fransa’da Théâtre de la Ville, Radio France veya Théâtre du Châtelet gibi önemli konser salonlarının konuğu olan Céline Frisch, Washington, Buenos Aires, Sydney, Seul, Brüksel ve Lizbon gibi birçok farklı kentte konserler vermektedir. Sanatçının eleştirmenler tarafından büyük övgüyle karşılanan albümleri uzmanlaşmış müzik yayınları tarafından da birçok ödüle layık bulunmuştur. Bunlar arasında, sanatçının Variations Goldberg kaydı, 2002 yılında Diapason d`or ve 2001 yılında Monde de la Musique’in Choc ödüllerini almıştır.

İstanbul Fransız Kültür Merkezi ve Notre Dame de Sion Lisesi tarafından düzenlenen bu resital, aynı zamanda, Notre Dame de Sion Lisesi’nin konser salonunu zenginleştiren yeni klavseni de keşfetmek için bir fırsat. Org ve klavsen yapımcısı Laurent Soumagnac tarafından 18 ay süren bir çalışmanın sonunda imal edilen 1748 tarihli Collesse klavseninin bu benzer kopyası, en önemli Fransız klavsenistlerinden Arnaud Pumir tarafından müzikal olarak test edilmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT