Cello Paradiso

Cello Paradiso

Tarihler: 29 Ağustos 2020 Cumartesi ~ 29 Ağustos 2020 Cumartesi 18:00

Yer: Tekfur Sarayı

Ücret: 1. Kategori - 86.50 TL 2. Kategori - 56.50 TL 3. Kategori - 36.50 TL Öğrenci - 26.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ayvansaray Mahallesi, Şişhane Caddesi Fatih İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2020 ~ Ağu 29, 2020
Cello Paradiso, 29 Ağustos'ta Tekfur Sarayı'nda sizlerle buluşuyor.

Cello Paradiso; barok, klasik, caz, swing, popüler müzik türlerinin en sevilen örneklerinin seslendirileceği konseri yakın zamanda kaybettiğimiz İtalyan Film Müziği bestecisi Maestro Ennio Morricone’ye ithaf ediyor.

İstanbul’da yaşayan dört çellist arkadaştan oluşan Cello Paradiso, farklı coğrafya ve dönemlerin müziklerinden oluşan repertuvarlarıyla dinleyicilerine zengin bir yelpaze sunmaktadır. Müziğin bir araya getirdiği bu dört kadın, doğadan hayvan sevgisine, edebiyattan seyahate birçok ilgi alanında buluşmuş ve bu ortak ruhla çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde öncü ve destek olarak yer almayı hedeflemektedirler. Halen solo kariyerlerine ve akademik çalışmalarına bireysel olarak devam eden Cello Paradiso üyeleri, müziğin ve çellonun kendi hayatlarına kattığı zenginliği dinleyicilerle paylaşmak üzere yolculuklarına devam ediyorlar.

Çünkü hayat müzikle, çünkü hayat paylaşınca güzel… 

Cello Paradiso, bu konserde baroktan günümüze uzanan bir seçkiyle izleyicileriyle buluşuyor. Barok, klasik, caz, swing, popüler müzik türlerinin en sevilen örneklerinin seslendirileceği Tekfur Sarayı Avlusu'ndaki bu konserde, yakın zamanda kaybettiğimiz İtalyan Film Müziği bestecisi Maestro Ennio Morricone'nin yapıtıyla da sahnede olacak topluluk, konseri büyük ustaya ithaf edecektir.

Cello Paradiso
Şafak Erişkin, çello
Gülyar Balcı, çello
Didem Erken, çello
Dilbağ Tokay, çello

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 86.50 TL 2. Kategori - 56.50 TL 3. Kategori - 36.50 TL Öğrenci - 26.50 TL

Önemli Notlar:

- Konser alanı gün içerisinde çalışanlarımızca, kapalı olduğumuz saatlerde de İBB ekipleri tarafından düzenli olarak dezenfekte edilmektedir.- Konser süresince maske kullanımı zorunludur. - Konser girişinde ateş ölçümü yapılmakta; 38 derecenin üzerinde ateşi olan misafirlerimiz toplum sağlığı açısından ağırlanamamaktadır.- Konsere girerken ve konserden çıkarken fiziksel mesafe kurallarına uyunuz ve dezenfektanları kullanınız. - Konserde oturma düzeni fiziksel mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT