Cem Adrian

Tarihler: 18 Aralık 2008 Perşembe ~ 18 Aralık 2008 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 28,50 YTL - Öğrenci: 23,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Ghetto

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - Ghetto

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2008 ~ Ara 18, 2008
Cem Adrian
Yugoslav kökenli bir aileden gelen Cem Adrian, 1980 Edirne doğumlu. Müzik çalışmalarına ortaokul sıralarında başlayan genç sanatçının ilk kayıtları da o yıllara ait. 2003 yılında İstanbul`da Fatih Karabektaş ile kurduğu Mystica isimli etnik müzik grubunda solist ve dansçı olarak çeşitli mekanlarda sahne alan Adrian, 2004’te Fazıl Say’ın davetiyle Bilkent Ün. Sahne Sanatları Fakültesi’ne ‘Özel Öğrenci’ statüsüyle girer. 2005 Şubat ayında ‘Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım’ isimli ilk albümünü yayınlar. 2005’te Türkiye’de başlayan konserlerini, 2005’te Hamburg Müzik Sezonu`nun açılışında Fazıl Say’la ve Bremen Jazz Festivali`nde Burhan Öçal ve Fazıl Say`la verdiği konserlerle sürdürür. 2006’da prodüktörlüğünü kendisinin üstlendiği albümü ‘Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti’ ve 2008’de Seçkiler/Etnik albümleri piyasaya çıkar.

GHETTO’daki konserinde, diğer albümlerinin sevilen şarkılarının yanı sıra yeni albümü Emir’den de örnekler dinleyeceğimiz Adrian’ı Fazıl Say, şu sözlerle anlatıyor: “Anlatması zor! En pestlerden koloratür ötesi en tizlere yayılan, dile kolay, 4.5 oktavlık bir sese sahip. Sahip, evet! İç-sesi olarak da sahip: duygusuyla, hakimiyeti ve güzelliğiyle... Bütün bu renk ve ahenk paletine yön veren “Cem-erkek-sesi,” “Cem-kadın-sesi,” “Cem-çocuk-sesi,” sesleri, ses renkleri ve iç-sesleri... “Hassas” diyor doktorlar; ses telleri normal insanın 3 katı uzunluğunda...”

www.ghettoist.net

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT