Cem Belevi

Tarihler: 07 Aralık 2016 Çarşamba ~ 07 Aralık 2016 Çarşamba 09 Aralık 2016 21:00

Yer: Massk Sahne

Ücret: 1. Kategori - 66.00 TL 2. Kategori - 55.00 TL 3. Kategori - 33.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Maslak Mah. Akasya Sk. 2 T108 / 1 Sarıyer İstanbul

Web: http://www.massksahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2016 ~ Ara 7, 2016
Pop sanatçısı Cem Belevi, 9 Aralık'ta Massk Sahne'de sizlerle...

İzmir'de dünyaya gelen Cem Belevi, müzikle küçük yaşlarda ilgilenmeye başladı. 7 yaşında ailesinin de desteği ile piyano dersleri alarak müziğe ilk adımlarını attı ve 13 yaşında "kendimi en iyi ifade ettiğim enstrümanım" dediği gitarla tanıştı.

Okul yıllarında sayısız konserler veren ve şarkı söylediği her toplulukta büyük beğeni toplayan Cem Belevi, ilk bestelerini de o yıllarda yapmaya başladı. Lise yıllarında sözü müziği kendisine ait şarkıların, tüm arkadaşları tarafından dillere dolanması, şarkı söyleme ve beste yapma isteğini daha da arttırdı.

18 yaşında vizyonunu genişletme ve farklı kültürleri tanıma isteği ile üniversite eğitimini İngiltere'de almaya karar verdi ve 5 yılını geçireceği Ada ülkesinin yolunu tuttu.

Cem Belevi, İngiltere'de ilk 6 ay Cambridge'de dil eğitimi, sonrasında 1 sene Londra David Game College'da ekonomi ve 3 sene Brunel Üniversitesi'nde Uluslararası İşletme okuyarak üniversite eğitimini başarıyla tamamladı. Cem Belevi'nin müziğe olan tutkusu üniversite yılları boyunca artarak devam etti.

Londra'nın büyüleyici ve romantik atmosferinde onlarca besteler yapan Cem Belevi, orada kaldığı yıllarda London School of Contemporary Music (LCCM)'te; blues, caz ve şan eğitimi aldı. Ayrıca birçok dernek organizasyonları ve çeşitli etkinliklerde de şarkılarını söyleme fırsatı buldu.

Üniversiteden mezun olduktan sonra kariyerine Londra'da dünyaca ünlü bir şirkette çalışarak başlayan Cem Belevi, kısa bir süre sonra içindeki profesyonel müzik yapma ve şarkı söyleme tutkusunu daha fazla ertelememek için, çevresinin de baskısıyla her şeyi bırakıp Türkiye'ye döndü. 2011 yılında yakın aile dostu ve TaşPlak Prodüksiyon'un sahibi Osman Taşdaş ile albüm çalışmalarına başladı.

Cem Belevi'nin "Bilmezsin" isimli ilk albümündeki şarkıların tamamının söz ve müzikleri kendisine aittir. Şarkıların düzenlemeleri ise Osman Taşdaş imzası taşımaktadır.

2015 yılında Ayshe ile düet yaptığı "Kim Ne Derse Desin" şarkısıyla büyük beğeni toplayan Belevi, ardından geçtiğimiz yaz "Sevemez Kimse Seni", geçtiğimiz günlerde de yeni şarkısı "Sor" ile dinleyicilerinin karşısına çıktı.

Cem Belevi şu anda aynı zamanda Fox'ta yayınlanan, Osman Sınav'ın yeni dizisi İnadına Aşk'ın gözde oyuncularından biri..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT