Cem Köksal feat. Joe Lynn Turner

Tarihler: 25 Mayıs 2012 Cuma ~ 25 Mayıs 2012 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Roxy

Ücret: Tam:40 TL Öğrenci 30 TL

Nereden Alınır: Roxy Gişe, mybilet.com

Adres: Cihangir Mah. Sıraselviler Cad. Arslanyatağı Sok. Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 13 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2012 ~ May 25, 2012

Deep Purple, Rainbow gibi dünyanın en önemli gruplarının efsanevi solisti Joe Lynn Turner, Türkiye’nin dünya çapındaki gitar virtüözlerinden Cem Köksal ile konserler vermek için Türkiye’de. Daha önce 2006 ve 2008’de bir araya gelen ikili çeşitli festivaller ve konserler kapsamında 200.000’den fazla müzik severle bir araya geldi. 2012 Mayıs ayında gerçekleşecek konser serisi İzmir, İstanbul ve Ankara’yı kapsayacak.

30 yıllık müzik kariyerinde 60’ın üzerinde albümde yer alan Joe Lynn Turner, rock müziğin en ayırt edici ve etkileyici vokalleri arasında yer alıyor. 2006’da, Cem Köksal’ın teklifiyle bir araya gelen ikili, dört senelik aradan sonra Türkiye’deki müzik severlerle buluşacaklar. 25 Mayıs Cuma akşamı Roxy’de gerçekleşecek %100 canlı konser performanslarında ikili; Deep Purple’dan White Snake’e, Metalica’dan Rainbow’a müzik tarihine damgasını vurmuş coverlara yer verecek.

Organizatör firma, etkinliğe uygun görmediği kişileri bilet iadesi yapmak koşuluyla etkinliğe almama hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT