Cem Özel - Akustik

Tarihler: 29 Mayıs 2012 Salı ~ 29 Mayıs 2012 Salı - Saat: 22:00

Yer: Hayal Bistro

Ücret: 1. Kategori - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Hayal Bistro

Adres: Meşelik Sok. No:8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2012 ~ May 29, 2012

Cem Özel, 1985'te Londra'da doğdu. Müzik tutkunu bir ailede dünyaya gelen Özel, henüz konuşmayı sökmeden the Beatles, Queen, Paul Simon, Cat Stevens, Abba, Peter Gabriel ve daha birçok sevdiği grup ve müzisyenlerin plaklarını boyunun zor yetiştiği plak çalara yerleştirip bu müziklerle dans etmeye başlamıştı. Küçük yaştan beri enstrüman çalmaya teşvik edilen Özel, 7 yaşında klavye dersleri almaya başladı. Çok kısa sürede klasik bir klavye eğitiminden 'Beatles şarkıları çalıp söyleme'ye dönüşen bu eğitime 5-6 yıl devam etti. Daha sonra babasının eski gitarını eline aldı ve kendi kendine kısa sürede gitar çalmaya başladı.

Lisede çok sayıda tiyatro oyunu, müzikal ve konserde sahneye alıştı. Üniversite yıllarında İngiltere'ye geri dönüp önce Liverpool daha sonra Londra'da popüler müzik çalışmaları ve müzik prodüksiyon eğitimi aldı. Bu sırada Can Saban ve Ali Rıza Şahenk'le electro - funk grubu 'Wufi' yi kurdu ve 3 sene boyunca Türkiye'nin birçok şehrinde konser verdi. Can Bonomo'ya ilk albümünde bir beste verdi. Bu albümde aynı zamanda çeşitli parçalarda gitar ve klavye çaldı, vokal yaptı.

Beste yapmaya başladığından beri İngilizce söz yazan Özel, henüz 2 yıl önce Türkçe şarkılar yazmaya başladı. Şarkılar biriktikten sonra Türkçe bir albüm yapma kararı aldı ve halen bu albümün çalışmalarını sürdürmekte. The Fatlab'de kaydedilen albümde davulları Tunç Çakır çaldı; kayıt, mix ve mastering'i ise Ali Rıza Şahenk üstlendi. Tüm söz, müzik, düzenleme, yapım, gitar, bas, vokaller ve klavyeler de Cem Özel'e ait.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT