Cem Şivan Ergül-Goran Krivokapic-Da

Tarihler: 06 Nisan 2018 Cuma ~ 06 Nisan 2018 Cuma 06 Nisan 2018 20:00

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon

Ücret: 1. Kategori - 45.00 TL 2. Kategori - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No: 11 CADDEBOSTAN Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Web: http://www.ckm.gen.tr

E Posta: info@ckm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2018 ~ Nis 6, 2018
Cem Şivan Ergül,Goran Krivokapic ve Danijel Cerovic Montenegri,5. Uluslararası İstanbul Gitar Festivali kapsamında müzikseverlerle buluşuyor.

Montenegrin Gitar Duo, Goran Krivokapic & Danijel Cerovic-Rusya'daki Saint Petersburg Philharmonia Salonu, Madrid'deki Manuel de Falla Salonu ve Concertgebouw Amsterdam gibi dünyanın önde gelen uluslararası konser salonlarında sıklıkla görülmektedirler. Katıldıkları önemli festivaller arasında, Koblenz Gitar Festivali, Festival Internacional de Musica ve Danza de Granada, Kotor Sanat Festivali, Tempo Müzik Festivali, Mountains Uluslararası Gitar Festivali, Shenyang Uluslararası Gitar Festivali ve Daejeon Uluslararası Gitar Festivali yer almaktadır.

İkili aynı zamanda Joaquin Rodrigo'nun Concierto Madrigal adlı iki gitar konçertosunu dünyanın önemli orkestraları ile seslendirmektedir.İkilinin performansları hem izleyiciler hem de basın tarafından ilgiyle karşılanmaktadır. J. S. Bach'ın İngiliz Suitlerinin, iki gitar için yaptıkları düzenleme, eleştirmenlerden büyük övgü almıştır..Montenegrin Gitar Duo, 19. ve 20. yüzyılda yazılmış orijinal bestelerin transkripsiyonlarından oluşan geniş bir repertuara sahiptir ve iki gitar için yazılmış çağdaş müziğe özel bir vurgu yapmaktadır. Onların iki ana amacı gitar repertuarını genişletmek ve gitarın oda müziğine daha da entegre olmasını sağlamaktır.2013'te ilk CD'leri Montenegrin Müzik Merkezi tarafından yayınlandı; Domeniconi, Piazzolla ve Bogdanovic'in eserleri yer almaktadır. Naxos, müzik firması tarafından 2017 yılında yayınlanan 2 CD  Bach İngiliz Süitleri, onların müzik dünyasına bıraktıkları önemli bir belge niteliği taşımaktadır.Cem Şivan Ergül – Henüz 17 yaşında olmasına rağmen, kazandığı yarışmalar ve verdiği konserlerle dikkatleri üzerine toplayan Ergül, Uluslararası İstanbul Gitar Festivali’nin düzenlediği Festival Solistleri yarışmasında 2017 yılının birincisi olmuştur.

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT