Cengiz Kurtoğlu, Zeynep Başkan ve Selçuk Balcı

Tarihler: 05 Nisan 2014 Cumartesi ~ 05 Nisan 2014 Cumartesi 20:00

Yer: Haliç Kongre Merkezi Sadabad Salonu

Ücret: 1. Kategori - 112.00 TL 2. Kategori - 84.00 TL 3. Kategori - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sütlüce Mah. Eski Karaağaç Cad. 34445 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 311 11 11

Faks: 0212 311 11 99

Web: http://http://www.haliccc.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2014 ~ Nis 5, 2014

Cengiz Kurtoğlu, Zeynep Başkan ve Selçuk Balcı; "Biz de Varız" dediği Vargel projesi kapsamında 5 Nisan'da Haliç Kongre Merkezi'nde...

"Değerli gönül dostları,

Onların okuması sizin elinizde...

Bir toplumun temel kaynağı insandır. İnsan heba edilirse, toplumun geleceği heba edilmiş olur. Çocuklarımızın hayalleri geleceğimizdir. Onların zekaları ve yetenekleri, ailelerinin zenginlik ve imkanlarına göre dağıtılmamıştır. Ailesi yoksul çocuklarımızın da toplumun geleceğine dair hayaller kurma hakkı vardır. Toplumun sorumluluk sahibi bireyleri de bu hayallere yatırım yapmak durumundadır. Milletçe geleceğimiz olan bu yavrularımıza sahip çıkmak zorundayız.

Bu hareket, maddi durumu iyi olmayan çaresiz insanlara umut olacak. Bu vatandaşlarımız dertleriyle hemdert olanların samimiyetini hissedecekler. Bütün mesele onlara, "Yanlız Değilsiniz Biz de Varız" diyebilmektir. Bunu ilgililerin algılayabilmesi, milletimizin bu hassasiyeti duyabilmesidir. Paylaşılan sevginin ve ortak duruşun çözemediği ne kalır ki geriye...  Vargel projesinde şimdiden “Biz de Varız” diyen, maddi manevi katkı sağlayan hayırseverlerimize minnet ve şükran duygularımızla Allah razı olsun diyoruz.

Vargel projesi, adını ülke toprakları olan yaylalarında yetişen, yaz başlarında, insanlara yayla zamanının geldiğini ilan eden çiçekten almaktadır. Vargel bir müjdedir. İyiliksever insanlarımızı temsil eder. Onların yoksul çocuklara yardım çağrısını simgeler. Hayırsever vatandaşlarımızın güzelliğini ifade eder. Vargel bir yönüyle yazın habercisi olurken bir yönüyle de insanları güzelliğe davet eder. Çocuklarımızı sağlıklı, temiz, dürüst ve güvenilir nesiller olarak yetiştirmeyi amaçlayan projemize bu inançla bu isim verilmiştir."

VakıfAy Derneği

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT