Cenk Erdoğan Quartet

Tarihler: 17 Ekim 2011 Pazartesi ~ 17 Ekim 2011 Pazartesi - Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 12.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Mask Live Music Club

Adres: İstiklal Cad. Bekar Sok. No: 10 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2011 ~ Eki 17, 2011

1979 yılında İstanbul’da doğdu. Müzik çalışmalarına Özel Kalamış Lisesi’nde Murat Ermutlu ile başladı. 1997 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik (Kompozisyon) Bölümü'ne burslu girmeye hak kazandı. Kamil Özler, Neşet Ruacan, Şevket Akıncı ile gitar teknikleri ve ifade biçimleri ve Aydın Esen, Ali Perret, Can Kozlu, Kamil Özler ile caz kompozisyon ve aranje teknikleri üzerine çalıştı.

2000 yılında kurduğu “On CUE” adlı grup ile çeşitli caz kulüplerinde çaldı. 2001 yılında müzik bölümünü birincilikle bitirdi. 2003 yılında “Aria Music”de Cengiz Onural’ın “Bir Nefes Hayat” adlı albümünde aranjör olarak yer aldı. Bu albüm Kalan Müzik‘ten çıkmıştır.

2008 yılında Baykuş Müzik bünyesinde ve Sinan Sakızlı prodüktörlüğünde ilk albümü “İle”yi kaydetti. Bu albümde Arda Baykurt davul, Alper Kılıç bas çaldı. Yine aynı sene Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği “Issız Adam” adlı filmin müziklerini aria ile yaptı ve Yeşilçam tarafından verilen “2009 En İyi Film Müziği” ödülünü aldı.

2009'da kendi adını taşıyan triosu feat. Tineke Postma ile “16. İstanbul Caz Festivali”nde çaldı. Aynı sene Yinon Muallem ensemble ile Bochum'da düzenlenen “Karawane 2009¨ festivalinde çaldı. Yine aynı sene Nihan Devecioğlu ve Adam Matta ile oluşturduğu trio ile Zaltsburg Music Fest., Bayreuth young artists fest. ve Bonn Summer festivalinde çaldı. Hala çalışmalarına “Aria Music” ile film - dizi müzikleri yaparak ve kendi adını taşıyan triosu ile konserler vererek devam etmektedir.

Cenk Erdoğan : Gitar
Çağrı Sertel : Piyano, synthesizers
Cemil Tatlıpınar : Bas
Korhan Ogan : Davul

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT