Cenker

Tarihler: 04 Mayıs 2011 Çarşamba ~ 04 Mayıs 2011 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Line Music Club

Ücret: Kapıda 20,00 TL (+1 içki dahil)

Nereden Alınır: Line Music Club

Adres: İstiklal Cad. Büyükparmakkapı Sok. No:14/A Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 06 94

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2011 ~ May 4, 2011

Cenker, yeni bir konserle 04 Mayıs 2011 Çarşamba akşamı 22:00`den itibaren Beyoğlu Line Music Club sahnesinde karşınızda. Çocukluk hayali olan ilk albümü “Vesaire Vesaire” ‘yi 2010 Aralık ayında, HRM etiketiyle piyasaya çıkaran Cenker, albümünden insanın içini ısıtan şarkıları ve kendi tarzını oluşturmasına yardımcı olan üstadların eserleriyle sizlerle olacak.

Prodüktörlüğünü kendi üstlendiği “Vesaire Vesaire” albümünde, tüm parçaların müzik ve düzenlemelerini yine kendisine ait, şarkı sözleri ise Doğu Göçük tarafından yazıldı. Bir Nazım Hikmet şiiri ve bir enstrümantal parçanın yer aldığı albümde toplam 11 şarkı bulunuyor.

Efsane aşklar yerine hayatın içinden gerçek hikayeleri güçlü sözlerle ama küçük harflerle anlatan Cenker, duygularını yüksek sesle söylemek yerine adeta fısıldıyor. İlk klibin çekildiği “Sana Bir Şey Söylesem” gibi duygusal parçaların yanında, “Yirmi Beş”, “Ekmek Arası” gibi enerjik parçalar da albümün soft rock soundunu yansıtıyor.

Müzisyenliğin yanı sıra halen Adanalı genç bir iş adamı olan Cenker’e resmi internet sitesi olan www.cenkeronline.com ve www.facebook.com/cenkeronline adreslerinden ulaşabilirsiniz. 04 Mayıs 2011 Çarşamba akşamı 22:00’de Line Music Club sahnesinde Cenker’in keyifli performansını ve bu güzel müzik ziyafetini kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT