Cennet Sundate: The Micronaut

Cennet Sundate: The Micronaut

Tarihler: 09 Temmuz 2017 Pazar ~ 09 Temmuz 2017 Pazar 09 Temmuz 2017 18:00

Yer: Peyote Cennet Bahçesi

Ücret: Ayakta - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2017 ~ Tem 9, 2017
Peyote Cennet Bahçesi'nin yeni etkinlik serisi Cennet Sundate'in ilk buluşması, 9 Temmuz Pazar gerçekleşecek!

Bu heyecan verici etkinlik serisinde ağırlayacağımız yurt dışından müzik insanlarını canlı izleme fırsatı bulacaksınız. Burgazada'da güneşin denizle dans ettiği, sahnenin görsel şölenlerle döşendiği, Pazar günlerine müzik ve dans katan festival tadındaki bu serinin ilk konuğu; Almanya'nın en üretken prodüktörlerinden The Micronaut! Yerel sahnemizden de heyecan veren isimlerin sahne alacağı Cennet Sundate serimize davetlisiniz! 

The Micronaut
The Micronaut; 9 Aralık 2016'da yayımladığı albüm Forms ile dinleyicilere melankolik, melodik ve dans etmeye kışkırtan bir müzik sunuyor. Konsere eşlik eden görsel şovlarıyla da heyecan verici bir atmosfer yaratan prodüktör, Türkiye'deki ilk performansıyla Peyote Cennet Bahçesi'nde!

Alman prodüktör ve multi-enstrümantalist The Micronaut (Stefan Streck) tek kişilik bir orkestra niteliğinde, söze ihtiyaç duymadan hikayesini anlatan parçalarıyla; electronica türünden izlerle dolu bir kolaj, sample’lar ve gitarın eşsiz uyumunu kanıtlayan bir örnek sunuyor. Gitarın temelini ise; notalara göre rifflerin gelişimi ve synthesizer tuşlarıyla iç içe geçişi üzerine kuruyor. Bir sürelik sessizliğini geçtiğimiz yıl Aralık ayında, üçüncü ve en güçlü albümü Forms ile bozan prodüktör, bu albümü; "Formlar veya şekiller her yerde görülebilir" düşüncesi üzerine kurduğunu belirtiyor. Bu albümle müzik türlerine farklı bir bakış açısı kazandıran ve sınırları keyifli bir biçimde ezip geçen The Micronaut, 2012 çıkışlı albümünden bu yana yükselişini sürdürüyor.Aksak bas ritimleri, akıcı melodileri ve enerjik trafiğiyle Stefan Streck, Almanya'daki en önemli beatmakerlardan biri olarak her yıl yaklaşık 100 konser veriyor, remiks yapıyor ve kendi müzik yayınını da ihmal etmiyor. Müzik yaparken hiçbir zaman türlere takılı kalmayan, insanlara farklı seviyelerden bir şekilde dokunan parçalar yapmaya çalışan ve kendini daima eleştirerek ilerleyen The Micronaut’un parçalarında; dokunaklı, organik ve sentetik bir sinerji hissetmek mümkün…

Z · AXIS
Barış Yavuz'un tek kişilik müzik projesi olan Z · AXIS, dinleyicileri alışılmışın dışında bir dünyaya çekiyor. 2015'te ilk Ep'si Digital Missing'i Partapart Records'dan çıkaran ve ardından birçok single, bir kaç remix ve soundcloud üzerinden Unreleased No:X isimli bir albüm yayınlayan Barış Yavuz; müziğini sürüngen basslar, uçuşan vokaller ve ezber bozan beatler üzerine temellendiriyor. Ağırlıklı olarak Londra, Manchester ve Bristol'lü birçok prodüktörden ilham alıyor. Future Garage ve 2step janrlarına yakın sularda başlayan müzik kariyeri kendi tabiri ile ‘Dark Dance Floor’a evrilmiş. İstanbul’da birçok mekanda canlı performans sergileyen Z · AXIS; ilk uzunçalarını bu yıl Eylül ayında yayınlayacak.

Cuneyt Taylan
Uzun yıllardır birçok kulüp ve festivalde live performansları ve DJ setleriyle yer almış olan müzisyen, elektronik müziğe yön veren önemli sanatçılarla aynı sahneyi paylaştı ve onlardan övgü dolu dönüşler aldı. Peyote'nin resident'lığını uzunca bir süredir yürüten Cüneyt Taylan electronica ve hippie disco ağırlıklı setiyle konser öncesi ve sonrası kabinde olacak.

Valley's Echo
Merve Bozdağ, Ömer Gürbüz (OHMR) ve Melissa Lara Clissold (Sista Theta)'dan oluşan bir elektronik müzik projesi olan Valley's Echo; hikayeyi anlamlandırma kısmını dinleyiciye bırakıyor. Farklı müzik geçmişlerinden gelen üyeleri, müzikal mirasın arkeolojik tınılarında buluşarak ortaya müzikal bir resim çıkarıyor. Güçlü bir işbirliğiyle çalışan Valley's Echo; yerel ve etnik unsurların yanı sıra, yeni sesler keşfetmek ve üretmek için teknolojiden faydalanmayı da ihmal etmiyor.

Valley's Echo - 18.00   
Z · AXIS - 19.15   
The Micronaut - 20.30   
Cuneyt Taylan (DJ Set) - 21.45

- Etkinlik düzeni ayaktadır. - 18 Yaş sınırı vardır. - Evcil hayvan getirmek serbesttir.- Valley's Echo - 18.00   - Z · AXIS - 19.15   - The Micronaut - 20.30   - Cuneyt Taylan (DJ Set) - 21.45

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT