Ceren Temel Quintet

Ceren Temel Quintet

Tarihler: 03 Haziran 2023 Cumartesi ~ 03 Haziran 2023 Cumartesi 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 250 TL

Nereden Alınır: https://nardisjazz.com/

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2023 ~ Haz 3, 2023

Ceren Temel 2004 yılında Kayseri Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü’nde başladığı keman ve piyano eğitimine 2008’de Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Anabilim Dali’nda devam etti. Lisans ve Yüksek Lisans Eğitimini Gazi Üniversitesi’nde tamamladı.

<

Liseden itibaren pop, blues, hard rock gibi çeşitli tür gruplarda vokal olarak yer aldı. Lisans yıllarında caza ilgi duymasıyla 2014 yılında profesyonel olarak caz vokal eğitimi almaya karar verdi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Caz Bölümü’nde lisans eğitimi almaya hak kazandı. Burada caz vokal ve improvizasyon çalışmalarına Randy Esen ile başladı ve genel vokal tekniği çalışmalarını Yıldız İbrahimova ile yaptı. California Institute of the Arts’ta öğretim görevlisi, ödüllü caz vokalist Meltem Ege ile birebir çalıştı.

<

2016 IKSV İstanbul Caz Festivali’nin düzenlediği Genç Caz Yarışması’na katılarak Hacettepe’de kurdukları grup ile birlikte İstanbul Caz Festivali, Parklarda Caz etkinliğinde sahne alma hakkı kazandı. 2016 Ekim’de caz efsanesi, piyanist Barry Harris’in Roma’da düzenlenen çalıştaya katıldı. 1 Mart 2017’de yapılan 13. Nardis Genç Caz Vokal Yarışması’nda birinci gelerek Nisan ayında Letonya’da düzenlenen Riga Jazz Stage yarışmasında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı ve yarı finale yükseldi. Türk Armoni Yıldızları Orkestrası, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Deniz Yıldızları Caz Orkestrası ile Ankara’da Cemal Reşit Rey İzzet Baysal Gençlik Orkestrası ile Balıkesir, Samsun ve Bolu’da konserler verdi. “Cazda Genç Soluklar” projesi kapsamında Kasım 2018’de Cemal Reşit Rey Caz Orkestrası ile konser verdi. 4 Nisan 2019’da Riga Jazz Stage yarışmasında finale kaldı ve halk oylamasında birinci oldu. Halen Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nda caz vokal eğitimine devam etmektedir ve kendi aranjmanlarını yaptığı çoğunlukla caz standartlarından oluşan repertuvarıyla Ankara ve İstanbul’da konserler vermektedir.

Ceren Temel (vo)
Toprak Barut (ts),
Kürşad Deniz (p),
Kağan Yıldız (b),
Burak Bulut (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT