Ceren Türkmenoğlu - Ozan Küçük

Tarihler: 21 Mayıs 2016 Cumartesi ~ 21 Mayıs 2016 Cumartesi 21 Mayıs 2016 18:00

Yer: Arsu Sahne

Ücret: - Tam 30.00 TL Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fener Kalamış Caddesi, Sinan Apartmanı, No: 93/6, Fenerbahçe Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 336 70 40

Faks: 0216 336 70 15

Web: http://www.arsuguzelsanatlar.com

E Posta: bilgi@arsuguzelsanatlar.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2016 ~ May 21, 2016
"Ceren Türkmenoğlu - Ozan Küçük Keman ve Piyano Resitali", 21 Mayıs'ta Arsu Sahne'de klasik müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Program

Arvo Part “Fratres”
Adnan Saygun “Demet Süiti”
Debbusy “Keman & Piyano Sonatı”

Ceren Türkmenoğlu
Piyano ile başlayan müzik eğitimine Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nda Prof. Cengiz Özkök’ün keman öğrencisi olarak devam eden Ceren Türkmenoğlu, 2010 yılında Bölüm Birinciliği ve Konservatuvar İkinciliği dereceleriyle mezun olarak İhsan Doğramacı Üstün Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Bu süre zarfında Erasmus programı ile Hochschule für Musik und Theater Leipzig’e gitmeye hak kazanarak Prof. Carolin Widmann ile çalıştı ve pek çok solo ve oda müziği konserlerinde yer aldı. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda master eğitimine başladı ve burada Ellen Jewett’ın öğrencisi oldu. Şu anda da İTÜ MİAM'da Cihat Aşkın'ın öğrencisi olarak doktora eğitimini sürdürmektedir.

2011-2014 yılları arasında üyesi olduğu Özsoy Kuartet yaylı sazlar dörtlüsü ile pek çok konserler verdi. 2010-2014 arasında World Youth Orchestra ve World Youth Chamber Orchestra ile Avrupa ve Amerika'da konserlerde yer aldı. 2011 yılında Ankara Devlet Opera ve Bale Orkestrası’na katılmış olan Ceren Türkmenoğlu, görevine şu anda İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası'nda devam etmektedir.

Ozan Küçük
1988 Ardahan doğumlu Ozan Ömer Küçük, müzik eğitimine altı buçuk yaşında özel kurslarla başladı. Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesini birincilikle kazandıktan sonra hocası Metin Kaymak'ın teşvik etmesi ile lise ikinci sınıfta seviye sınavı vererek Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına yine lise düzeyinde geçiş yaptı. Lise ve üniversiteyi aynı okulda Zeynep Yamantürk ile tamamladıktan sonra besteci Ali Darmar'ın yönlendirmesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi Dr. Erol Üçer Müzik İleri Araştırmalar Merkezi (MIAM) bünyesinde devlet sanatçısı Ayşegül Sarıca ile yüksek lisans çalışmalarına başladı. 2015 bahar döneminde tez aşamasını tamamlayarak yüksek lisans eğitimini bitiren piyanist, aynı yıl MIAM'da doktoraya kabul edildi. Çeşitli resitaller ve oda müziği konserlerinin yanı sıra eğitimine aynı kurumda, Ayşegül Sarıca ile devam etmektedir.

- Numarasız oturma düzeni vardır.- Öğrenci bileti alan izleyicilerin, öğrenci belgelerini ibraz etmeleri gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT