Cess vs. Ali Kuru

Tarihler: 09 Mayıs 2009 Cumartesi ~ 09 Mayıs 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 YTL - Öğrenci 15 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo Gişe

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2009 ~ May 9, 2009
9 Mayıs 2009, Cumartesi
Cess vs. Ali Kuru

Alman minimalizmi içerisinde kendine sıkı yerler edinmiş bir isim ve son günlerin heyecan yaratan parçalarının ardındaki prodüktörler Cess ve Ali Kuru, ping pong DJ setleri ile 9 Mayıs gecesi her zamanki gibi hareketli ve renkli bir hafta sonu yaşatmak için Indigo sahnesinde.

Cess`in müzik tarzı elektronik dans müziğinin bugünü ve yarını arasına yerleştirilebilirken, öte yandan da oldukça geleneksel bir yaklaşıma sahip. Bu garip denge onun yıllar boyu edindiği deneyiminden, bilinmezliğe olan merakından ve en önemlisi sanatçı kişiliğinden kaynaklanıyor.

Tekno DJ setlerini bilindik bir havadan çıkararak Indigo’nun yüksek eğlence anlayışı ile buluşturmakta usta olan Cess; aynı zamanda dans pistlerine istediklerini vermekte oldukça yetenekli bir isim.

Indigo residentlerinden Ali Kuru, son dönemin yükselişteki ve İstanbul sahnesi için değer taşıyan yeteneklerinden biri. Aslında birkaç yıldır dikkat çekmesine rağmen son birkaç ay içinde ardarda yayınladığı plaklarla adını Avrupa’da da duyurmaya başlayan Ali Kuru, artık İstanbul’un var olan potansiyelini ve vadettiklerini dışarıya anlatacak en önemli elektronik müzik elçilerimizden biri olarak görülüyor.

Kapı açılış: 23.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT