Ceyda Pirali Karma

Ceyda Pirali Karma

Tarihler: 12 Şubat 2020 Çarşamba ~ 12 Şubat 2020 Çarşamba 21:30 - 00:15

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş 50.-TL, Öğrenci: 35 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2020 ~ Şub 12, 2020

Bu albüm, insan ömrünün olabilecek en olgun ve üretken bir döneminde, söylenmesi gerekenlerin, artık söylendiği bir sözdür belki de…

Yaşananların, artık sözcüklerin yetemediği yerde imdadımıza koşan müziği, büyük bir ustalıkla kullanabilmek, sadece müzisyenliği değil, sanatçılığı gerektirir. Karma, bu anlamda bir sanat eseridir. Felsefi anlamının yanı sıra, birçok deneyimin de bir karmasıdır.

Öyle ki, bazı parçalar, gerek özel hayatta yaşanılmış özel duygulara gerekse de hepimizde travmaya yol açmış olaylarla yaşanan toplu kayıplara, nazikçe bırakılan bir çelenk adeta…

CEYDA PİRALİ (besteci, aranjör, piyanist)

İstanbul doğumlu. Müzik yolculuğuna İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı, Piyano bölümünde başladı. 8 yıllık eğitimin ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Berklee College of Music’de “film scoring” üzerine eğitim aldı. Yüksek Lisans eğitimini Müzik Prodüksiyon ve Yönetimi alanında MIAM (ITU Müzik İleri Araştırmalar Merkezi)’da tamamladı. 1999 yılından bu yana Aria grubuyla birlikte çeşitli dizi, film ve reklamlara müzikler yazıyor. Besteciliğinin yanı sıra 2005 yılında kurduğu JW Müzik Stüdyosunda besteci, aranjör ve tonmeister olarak çalışmalarına devam ediyor. JW stüdyoda birçok albüm ve şarkı prodüksiyonları gerçekleştirdi. 2007 yılında İmaj studyolarında Walt Disney müzik direktörü olarak görevlendirildikten sonra Ceyda Pirali stüdyo çalışmaları dışında performans sanatçısı olarak da çeşitli gruplarla ve sanatçılara piyanist ve müzik direktörü olarak yer aldı. “İçinden Istanbul Geçen Şarkılar” projesiyle orkestrasyon çalışmalarına hız verdi. Kendi eserleri Mve yaylı düzenlemeleriyle 2011 yılında İtalyan’larla ortak Medin Music Festivalinde İstanbul’da ve Italya’nın çeşitli şehirlerinde konserler verdi.

2018 Mart ayında Almanya’da bulunan Hochsaurlandkreis Orkestrasi icin yazdığı ‘ADA’ isimli Türk batı ezgilerinden oluşan senfonik eserinin dünya promiyeri gerçekleşti. Kurucusu olduğu Piatango grubu ile ilk albümleri ‘Yeni Aşk’ kapsamında ve Mayis 2020 de cikarmis oldugu beste ve duzenlemeleri kendisine ait okan “Karma” albumu ile konserler vermeye devam ediyor.

Ceyda Pirali’nin piyanosuyla çıkardığı temalara, takım arkadaşlarının da katkısıyla, ustalıkla icra edilmiş muzip emprovizeler, dinleyicileri gülümsetecek. Albümde jazz ve klasik müziğinin zengin perspektifiyle coğrafyamızın lezzetli karışımı sıkça hissediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT