Ceylan Ertem

Tarihler: 30 Ocak 2020 Perşembe ~ 30 Ocak 2020 Perşembe 30 Ocak 2020 21:00

Yer: Ses 1885 - Ortaoyuncular Tiyatrosu

Ücret: 1. Kategori - 157.00 TL 2. Kategori - 123.25 TL 3. Kategori - 101.00 TL 4. Kategori - 78.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. Halep Pasajı, No:62/90 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 18 65-66

Faks: 0212 244 43 27

Web: http://www.ortaoyuncular.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2020 ~ Oca 30, 2020
Ceyl'an Ertem’in türkü yorumlarından oluşan ‘Câhille Sohbeti Kestim’ isimli son albümünün İstanbul lansman konserleri, Ertem’in İstanbul’da en sevdiği salonda, Ses Tiyatrosu’nda sahneye taşınacak.

Ceylan Ertem, çoğu türkü yorumlarından oluşan yeni albümünde; sevginin, kardeşliğin, inancın, direncin, tutkunun sesini yükseltiyor. Türkü yorumları dışında bir Ahmet Kaya, iki de Fikret Kızılıok şarkısı yorumlayan şarkıcıya, çok özel başka şarkıcı dostları da eşlik ediyorlar. Can Güngör ve Gökhan Türkmen ile Kızılok şarkılarında düetler gerçekleştiren Ertem'in albümünde Yusuf Taşkın ve Coşkun Karademir'in de seslerini duyacağız. Hasan Saltık yani Kalan Müzik'in yapımcılığında paylaşılan albümün prodüktörlüğünü üstlenen Ertem, memleketin çok değerli aranjörlerinden Cenk Erdoğan, Can Güngör ve Çağrı Sertel ile çalıştı.

Birbirinden yetenekli müzisyenlerin katkısının bulunduğu Ceylan Ertem’in 7. stüdyo albümünde 12 adet yeniden yorum bulunuyor.

Albüm fotoğrafları için Aylin Güngör'ün analog film kameralarının önüne geçen Ceylan Ertem'e kapakta, Ertem'in mahallesinde beslediği sokak köpeği eşlik ediyor.

‘Câhille Sohbeti Kestim’ 'in İstanbul lansman konserleri, Ertem’in İstanbul’da en sevdiği salonda, Ses Tiyatrosu’nda sahneye taşınacak. Konserler 2 gün art arda, 29 - 30 Ocak tarihlerinde, Ceylan Ertem’in eski albümlerinden şarkıların ve süpriz konuklarının da varlığıyla gerçekleşecek.18 yaş sınırı da olmayan bu özel akşamlarda dinleyiciler, fuayede albümü edinip, imzalatma şansına da erişecekler.

1. Günü (29 Ocak) , Konuk sanatçı: Gökhan Türkmen ve Kubat.
2. Günü (30 Ocak) , Konuk Sanatçı: Feryal Öney ve Cem Adrian

- Localar 4 kişiliktir ve loca koltukları numarasızdır. Localarda, bilet fiyatları kişi başıdır.- Profesyonel kayıt cihazları etkinliğe alınmamaktadır.- 6 Yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır, 6 Yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT