Chick Corea Freedom Band

Tarihler: 07 Temmuz 2010 Çarşamba ~ 07 Temmuz 2010 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu

Ücret: Biletler: 70, 55, 45, 35 TL / Öğrenci 25 TL / Sahne Önü 100 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00), www.biletix.com ve İKSV merkezi (İstiklal Cad. No:64 Beyoğlu)

Adres: Şişli Harbiye Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2010 ~ Tem 7, 2010

Piyanoda Chick Corea, saksofonda Kenny Garrett, basta Christian McBride ve davulda Roy Haynes`den oluşan muhteşem kadrosuyla "Chick Corea Freedom Band", festivalin ilk Açık Hava konserinde sahnede olacak.

1960`lardan bu yana en ilham verici ve üretken caz müzisyenlerinden biri olan dünyaca ünlü Amerikalı caz piyanisti ve bestecisi Chick Corea, solo çalışmaları kadar, Origin ve Return To Forever gibi gruplara olan katkısı ve klasik müzik ile cazı buluşturduğu projeleriyle de tanınıyor. Sanatçı, "Spain," "La Fiesta" ve "Windows" gibi önemli caz standartlarının da bestecisi.

16 kez Grammy ödülü kazanan Chick Corea`nın "müziğin özgür ruhlarının birleştiği" bir proje olarak değerlendirdiği Freedom Band`de usta piyaniste caz takipçilerinin yakından tanıdığı efsanevi müzisyenler eşlik ediyor. Uzun yıllar Miles Davis`le birlikte çalan ve bugün cazın en yetkin isimleri arasında sayılan Kenny Garrett, akustik ve elektrik basın en önemli ustalarından Christian McBride ve 50 yıldır cıva gibi doğaçlamaları ve tekniğiyle caza yön veren, bu yıl 85 yaşına giren efsanevi davulcu Roy Haynes ile Chick Corea Freedom Band, özgürce müzik yapmanın tadını İstanbullu müzikseverlerle paylaşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT