Chill-Out Festival Istanbul 2018

Chill-Out Festival Istanbul 2018

Tarihler: 15 Eylül 2018 Cumartesi ~ 15 Eylül 2018 Cumartesi 15 Eylül 2018 12:00

Yer: Garden Fiesta

Ücret: Cumartesi + Pazar - 270.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2018 ~ Eyl 15, 2018
Chill-Out Festival İstanbul 2018, 15-16 Eylül tarihlerinde Garden Fiesta'da...

Abstraxion [live]
Alsarah & The Nubatones [live]
Crussen
DETMOLT [live]
Dolph [live]
Dunwich
El Búho
El Mundo [live]
Elfenberg
Fulltone [live]
Gorje Hewek & Izhevski
Heimat [live]
Hrag Mikkel
Ida Daugaard
Jonathan Bree [live]
Karpov not Kasparov [live]
Kaya Project [live]
Kerala Dust [live]
Lindstrom [live]
Matthew Dekay
Princess Chelsea [live]
R Vincenzo
Satori & The Band From Space [live]
Stavroz [live]
Thylacine [live]
Viken Arman [live]
Zimmer
Alba Music
cantanca
Herhangi [live]
kozmonotosman [live]
Mr. Zula
Mystic Flow
Onur diner

www.chilloutfest.com

Yeni mekanında, heyecan verici yeni bir kurguyla gerçekleştirilecek olan Chill-Out Festival Istanbul 2018, muhteşem geçen Bodrum ve Çeşme festivallerinin ardından sezonu kapatmak için 15-16 Eylül’de Garden Fiesta’da!

İlk kez Cumartesi gününden Pazar gecesine kesintisiz uzanacak festivalde, rafine müziğin peşindeki katılımcılara bir kez daha dünyanın dört bir yanından yeteneklerini paylaşmaya gelmiş tutkulu müzisyenler, eşsiz bir atmosfer, lezzetli yeme içme alternatifleri ve yüksek hizmet kalitesi ile Lounge FM’in muhteşem dünyasında yılın en mutlu hafta sonu yaşatılacak.

Bu en yeni Chill-Out Festival deneyimini ilk yılında yaşayanlardan olmak için biletler satışta.

— Müziğin iki gün aralıksız devam edeceği festivalde tek bilet, alana girilmek istenilen saatten etkinlik sonuna kadar katılım hakkı sağlayacaktır.
— Chill-Out Festival 'the missing part' etkinliğine Heybeliada veya Kemer Country Club için bilet almış ve biletini iade etmemiş olan katılımcılarımız, ellerindeki bu biletlerle Chill- Out Festival Istanbul 2018'e giriş sağlayabilecektir.

Chill-Out Festival Istanbul 2018 partners:
%100 Music
Limits Off
Red Bull
Twist
Bosch Home
edding Türkiye
Migros Sanal Market
Mentos
Moov by Garenta

Biletix

#chilloutfestival #istanbul

Festival programı için tıklayın.

- Festivalde 18 yaş sınırı vardır. - Tüm festival katılımcıları, festival bilekliğinin geçerlilik süresi boyunca bileklerinde kalmasından ve sağlamlığından sorumludur. - Çıkarılan veya zarar gören bileklikler yenisi ile değiştirilmeyecektir. Hasarlı veya kayıp bileklik sahiplerinin festival alanında kalmayı sürdürmek için yeni bilet almaları gerekmektedir.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, öngörülemeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek festival alanına almama hakkına sahiptir.- Festivalde kamp alanı yoktur, konaklama ile ilgili herhangi bir hizmet bulunmamaktadır.- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.- Festival alanına dışarıdan yiyecek içecek getirilemez.- Festival alanında eşyalarınızı ücret karşılığında bırakabileceğiniz kilitli dolaplar bulunacaktır.- Festival alanında yapılacak tüm yiyecek içecek alışverişlerinde yalnızca festival jetonları kullanılacaktır. Kullanılmayan jetonların iadesi yine festival sırasında yalnızca festival alanındaki iade noktalarından yapılacaktır.- Festival 36 saat boyunca kesintisiz devam edecektir. - Festival süresince sınırlı sayıda kapı biletinin, festival girişindeki gişelerden satışı devam edecektir.- Hiçbir kesici delici eşya, illegal madde, ilaç, parfüm ve yiyecek içecek, festival alanına alınmayacaktır. İlaçlarınızı ve parfümlerinizi festival alanı dışındaki emanet noktasına bırakabilirsiniz.- Festival dahilinde otopark alanı bulunmamaktadır.- Festival alanına ulaşım belirlenen noktalardan shuttle servisler ile sağlanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT