Chivas Jazz Knights Serisi Salon´un Açılış Gecesi ile Başlıyor

Tarihler: 25 Eylül 2010 Cumartesi ~ 26 Eylül 2010 Pazar - Saat: 21:30

Yer: Chivas Jazz Knights

Ücret: Ayakta 40 TL, Öğrenci 25 TL

Nereden Alınır: İKSV, Biletix

Adres: Salon, İKSV Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 25, 2010 ~ Eyl 26, 2010

Chivas Regal, geçtiğimiz Nisan ayında gerçekleştirilen Peter Cincotti konserinin ardından, bu sezon Salon’da Chivas Jazz Knights adında bir seriye imza atmaya hazırlanıyor. 25-26 Eylül tarihlerinde Medeski Martin & Wood konseriyle başlayacak serinin ilk gecesi, aynı zamanda Salon’un yeni sezonunun açılış etkinliği olacak. Salon’un yenilenen tasarımını, cazın iddialı isimleriyle harmanlayan Chivas Jazz Knights’ın çağdaş cazseverlerin buluşma noktası olması bekleniyor.

Tuşlu çalgılarda John Medeski, vurmalılarda Billy Martin ve basta Chris Wood’dan oluşan MMW, 1991 yılında Brooklyn’de kurulduğundan bu yana esin kaynağını grup üyelerinin farklı arka planlarından alarak, zengin harmoniler ve güçlü melodilerle bezeli eşsiz bir tarzla çalışmalarına devam ediyor. Önce küçük ve bağımsız plak şirketleriyle, sonra da Blue Note gibi büyük bir isimle çalışan ve bugüne dek aralarında çocuk müziklerinden oluşan “Let’s Go Everywhere” de bulunan 12’yi aşkın albüme imza atan Medeski Martin & Wood, İstanbullu hayranlarıyla uzun bir aradan sonra ilk kez bu konserde buluşacak.

Chivas Jazz Knights kapsamında önümüzdeki günlerde Marcus Miller ve Stacey Kent Salon’da sahne alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT