Christos Rafalides & Petros Klampanis Quartet

Christos Rafalides & Petros Klampanis Quartet

Tarihler: 23 Eylül 2019 Pazartesi ~ 23 Eylül 2019 Pazartesi 21:30 - 03:00

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 50 TL, Öğrenci: 35 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2019 ~ Eyl 23, 2019

Yunanistan’ın Kozani şehrinde dünyaya gelen Christos Rafalides 7 yaşında piyano çalmayı öğrendi. 14 yaşında klasik perküsyon eğitimi almaya başladı; 20 yaşına geldiğinde ise Yunanistan’ın önde gelen orkestralarıyla çalışıyordu bile. Piyanist George Cables’ı dinledikten sonra müzikal çizgisinin caz olmasına, enstrümanının ise vibrafon olmasına karar verdi. Boston’daki Berklee müzik okulunda burslu okudu. Okulu bitirdikten sonra New York’a yerleşti ve Manhattan School of Music’te vibrafonist Joe Locke ile çalıştı. Yüksek lisans aldıktan sonra Ravi Coltrane, Anthonio Sanchez, Donny McCaslin gibi günümüz NY sahnesinin önde gelen müzisyenleriyle birlikte çaldı. Sonrasında caz, latin ve dünya müziği temalarını harmanlayarak müzik yaptığı Manhattan Vibes topluluğunu kurdu. New York’ta yaşayan Rafalides, hem Amerikalı hem de başta Yunanistan olmak üzere Avrupalı müzisyenlerle çalışmalar yapmaktadır. Sanatçı geçtiğimiz yıl Nardis’te İtalyan piyanist Giovanni Mirabassi ile Magic Whisper projesi kapsamında sahne almıştı.

Bass Player dergisi tarafından “Bas’ın As’ı” olarak nitelenen besteci ve basçı Petros Klampanis Yunanistan’da doğdu, büyüdü. Akdeniz ve Balkan halk müzikleri onun hayatında küçüklüğünden beri yer aldı. Halihazırda New York şehrinde yaşayan Klampanis klasik müzikten pop’a kadar değişik türleri müziğinde harmanlamaktadır. Kendine özgü besteci ve yorumculuğunu ortaya koyarak Snarky Puppy, Greg Osby, Jaques Morelenbaum, Shai Maestro, Gilad Hekselman, Ari Hoenig, Jean-Michel Pilc, Antonio Sanchez gibi günümüz caz müzisyenleri ile çalışmalar yaptı. Birçok festivalde sahne alan ve çeşitli ödüller alan Klampanis kendine adına çıkaracağı dördüncü albümün hazırlıklarını sürdürmektedir.

Christos Rafalides (vibrafon),
Önder Focan (g),
Petros Klampanis (b),
Burak Cihangirli (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT