Çiğdem Erken - Kız Kafası

Tarihler: 13 Ekim 2011 Perşembe ~ 13 Ekim 2011 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Mask Live Music Club

Adres: İstiklal Cad. Bekar Sok. No: 10 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2011 ~ Eki 13, 2011

Çiğdem Erken, uzun zamandır beklenen albümü ‘Kız Kafası’nı Ada Müzik’ten çıkardı. Besteci, piyanist, akademisyen ve yorumcu kimliğiyle tanıdığımız Çiğdem Erken Türkiye müzik piyasasında daha çıkmadan çok konuşulan şarkılarıyla merakla bekleniyordu.

‘Kız Kafası’nda uzun yıllardır internet dünyasının iyi tanıdığı "Ölürsen Haber Ver", "Saçlarım Daha Uzunken", "Soyunma", "Ağlayamazsın" gibi şarkıların yanı sıra henüz hiç kimsenin bilmediği yeni şarkılar da yer alıyor. Erken’in prodüktörlüğünü üstlendiği bu albümde sanatçı kendi müzik yaşamını samimi bir dille gözler önüne seriyor. Söz ve müziklerin tamamı sanatçının imzasını taşıyor. Albümdeki aranjmanlar Nurkan Renda'ya ait ve albüm danışmanlığını Sedef Erken, süpervizörlüğünü ise Mete Özgencil üstlendi.

Verdiği sayısız konserle dinleyicisini oluşturan sanatçı, güzel müzik meraklılarını ‘Kız Kafası’ ile ziyadesiyle mutlu edeceğe benziyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT